2777
2789
عنوان

امروز میخواستم بری.نم به داداشم

293 بازدید | 24 پست

22 سالشه منم 18 بابا دوهفتس تو خونه بیکاره مغازشو تازه تحویل داده از صب تو کال اف دیوتیه منم گفتم برو کلاس زبانی چیزی بیکار نباش 

تو خونه یهو داد زد گفت گو.ه خوری من به تو نیومده 

منم ناراحت شدم هیچی نگفتم 

امروز برگشته به من میگه چرا درس نمیخونی 

سه ساعت برا من رفت بالا منبر 

دلم میخواست بگم ع.ن خوری من به تو اومده عزیزم؟ 

الان به مامانم گفتم میگه نههه نگو بزرگتره و فلان 

به درک ک بزرگ تره 

اه 

من هربار فکر میکنم بهترین داداش دنیا رو دارم یه اتفاقی میفته که میفهمم چقدر خرم 

خاک بر سر من اگه دوباره همچین فکری کنم 

از این به بعد منم خودخواه میشم و به سرمایه گذاری رو خودم کار میکنم 

ادم نباید علاقه و محبتش به بقیه باعث بشه انتظار داشته باشه از بقیه 

وای چقدر حرف زدم 

دفعه بعد برام رفت بالا منبر چیزی بگم یا نه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط حرف مادرت😂😂 بگو اون قدیما بود الان احترام کسی نمیزارع

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خداییش دیگه گیس و گیس کشی خواهر برادری و خواهر با خواهر رو نیارید نی نی سایت ... اینو دیگه توی خونه ...

شاید باورت نشه من اولین بار بحث خواهر برادری میبینم تو نی نی سایت🤭

همش خواهرشوهر مادرشوهر جاری 

خداییش دیگه گیس و گیس کشی خواهر برادری و خواهر با خواهر رو نیارید نی نی سایت ... اینو دیگه توی خونه ...

نمیدونستم نی نی سایت فقط فضای امورات شوهر و مادرشوهرو خواهرشوهره🤔

شاید باورت نشه من اولین بار بحث خواهر برادری میبینم تو نی نی سایت🤭 همش خواهرشوهر مادرشوهر جاری&nbs ...

نه من چند باری دیدم مخصوصا از صبح یکی که اومد سه صفحه نوشت اونم هجده نوزده سالش بود ...😄

من خواهر ندارم ولی حس میکنم داشتم رو مخش راه میرفتم خدا میدونه

چرا کرم دارید مگه؟ 😐😑😒

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
چرا کرم دارید مگه؟ 😐😑😒

نمیدونم  اخه گفتم شاید دخترا عصبانی میشن تو واقعیت اخه خیلی گوگولی میشن بخاطر همون گفتم

لطفا درخواست دوستی ندین به من معذورم از قبول کردنش،هیتر بی تی اس هستم،نصف عمرم داخل مساجد صرف شده