2777
2789
عنوان

بارداری 🥴

139 بازدید | 14 پست

خانوما من ۷  ۸ روز مونده به موعدم

و تخمک گذاریم رد شده و اقدام داشتم

۲روزه سمت راست دلم تیر میکشه و زیاد سر پا وایمیستم دردش میزنه به کمرم

باردارم به نظرتون یا بازم توهمه 🤦🏾‍♀️😅

عزیزم منم چند روز به موعدم مونده..واژنم خشکه ولی داخله واژنم ترشح لوسیونی مثله پماد خیلی جمع شده توهم اینجوری؟؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم چند روز به موعدم مونده..واژنم خشکه ولی داخله واژنم ترشح لوسیونی مثله پماد خیلی جمع شده توه ...

ببین یه همچین چیزی دقیقا

من خشکی واژن نمیفهمم ولی خیلی ببخشید قبلا میدیدم ترشحا رو الان نمیبینم تو خودم حس میکنم که ترشح دارم

ببین یه همچین چیزی دقیقا من خشکی واژن نمیفهمم ولی خیلی ببخشید قبلا میدیدم ترشحا رو الان نمیبینم تو ...

ببین منظورم اینه خودم ترشحی ندارم اگه دستمال بکشم به خودم خشکه ولی داخله بدنم ترشح جمعه غلیظ و لوسیونی..مامانم میگه ماله بارداریه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
چشم شماهم همینطور من سردردم دارم کم و بیش قبلا اصلا سردردی نبودم

چشم حتما..من همیشه سردرد دارم برای همین نمیتونم بگم از علائم بارداری باشه

سلام عزیزم شما همین ماه باردار بودی ؟مبارکت باشه 😍

سلام عزیزم ممنونم گلم❤️نه عزیزم ماهه بعدش باردار شدم😍استرس رو کاملا از خودم دور کردم و بیخیال شدم کلا خداروشکر شد...تو چی عزیزم باردار بودی؟؟

سلام عزیزم ممنونم گلم❤️نه عزیزم ماهه بعدش باردار شدم😍استرس رو کاملا از خودم دور کردم و بیخیال شدم ک ...

سلام قشنگم مبارکت باشه مامان خانومی😍😍من نه 🙈

چجوری دور کردی استرس کوفتیو

سلام قشنگم مبارکت باشه مامان خانومی😍😍من نه 🙈 چجوری دور کردی استرس کوفتیو

ممنونم عزیزم❤️انشالله به زودی توهم مامان میشی😍❤️من ماهه اول که نگرفت نا امید شدم دیگه اقدام رو کردم ولی بیخیال بودم میگفتم تا چندماه نمیگیره و یه سریال هم دانلود کردم خودمو سرگرم کردم..ماهه اول تقریبا هرشب اقدام بودم ولی ماه دوم که حامله شدم یک شب در میون اقدام کردم

ممنونم عزیزم❤️انشالله به زودی توهم مامان میشی😍❤️من ماهه اول که نگرفت نا امید شدم دیگه اقدام رو کردم ...

مبارکت باشه عزیزم

با سلامتی و اشون بگذره ان شالله

من خیلی حالم خوب نیست دعام کن

یه حال بی انگیزگی دارم و دارم بی خیال میشم