2777
2789

خداروشکر خوبه منم حس شمارو داشتم ولی شناخت پیدا کردم و کلاسهای مشاوره میرقتم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند تا رو دیدم تو ازدواج دوم خوشبخت شدن 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

ازدواج همیشه مثل هندونه ی سربسته هست ... حق داری که چشمت ترسیده 

تو به کسی نیاز داری که بگه این انتخابت درسته،نترس .

ایشالله خدا بهترین ادما رو سر راهت قرار بده... 

کسی که بهت بیاد .

چجوری من اصلا اجازه نمیدم بیان خونمون انقدر تو این یه سال عذاب کشیدم

يه مدت زير نظر خانواده در ارتباط باشين قشنگ اخلاقياتشو بسنج درباره خانوادش حسابي تحقيق كن اگه جاري داري ببسن وضعيتش زندگي اون و رابطه ش با مادرشوهر چطوره خلاصه حسابي كنكاش كن

از یه طرفم میگم سنم داره میره بالا

من خواهرم ۲۴ سالگی ازدواج کرد ۲۵ جدا شد 

مجدد تو ۳۳سالگی ازدواج کرد 

اولش قبول نمیکرد ... اون اوایل که از هرچی مرد هست بدش میومد حتی بابام:/

چندبار براش خواستگار اومد رد کرد اخر سر که قبول کرد دیدم مردد هست منم میترسیدم بهش بگم نترس برو جلو... گفتم نباشه فردا روزی ب مشکل بخوره بگه تو گفتی:/

ولی دل رو زدم ب دریا کلی از محاسن طرف گفتم 

کلی هم خواهرم رو بنده خدا عیب گذاشت 

اووووو الان بیا و ببین الهی شکر خوشبخت خوشبخت 😍😍

😁

تو ۱سال باهم ازدواج کردیم 

و تو یه سال هم بچه هامون بدنیا اومدن😁😁

ای جان عزیزم خوشبخت ترین باشین .من عقد بودم جدا شدم 

چن سالته؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ای جان عزیزم خوشبخت ترین باشین .من عقد بودم جدا شدم 

اون ۱ماه رفته بود سرخونه زندگیش جدا شد...

میدونی باورم چیه 

بنظرم هم اون خوب بود هم خواهرم 

ولی بهم نمیومدن 

و این باعث ب وجود اومدن مشکلات متعدد میشد.

باید در و تخته بهم بیان.