2777
2789
اون ۱ماه رفته بود سرخونه زندگیش جدا شد... میدونی باورم چیه  بنظرم هم اون خوب بود هم خواهرم&nb ...

اره درسته ولی این طرف من حیوون بود سگ اخلاق دست بزن و ........دوسال فقط پروسه طلاقم طول کشید به این خاطر از ازدواج مجدد میترسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۲۹

منم ۳۲ از ازدواجم میترسم تا حالا ازدواج نکردم ان شاالله خوشبخت بشی من خیلی ناراحتم مجردم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم ۳۲ از ازدواجم میترسم تا حالا ازدواج نکردم ان شاالله خوشبخت بشی من خیلی ناراحتم مجردم 

درسته واقعا شرایط بدی شده نمیشه کسی رو شناخت مردم هزار چهره شدن مرسی گلم همچنین .نه بابا ناراحتی نداره که .انشاالله ادم خوبی خدا سرراهت قرار بده 

اره درسته ولی این طرف من حیوون بود سگ اخلاق دست بزن و ........دوسال فقط پروسه طلاقم طول کشید به این ...

خواهر من پروسه طلاقش ۷ سال طول کشید ... و با عشق هم ازدواج کرد.

واقعا طرف مقابلش همه کاری میکرد از خیانت و عشق بازی گرفته تا بی احترامی... دخالت خاله و مادرش هم یه سمت دیگه ...فقط دست ب زن نداشت اونم بخاطر اینکه وکیل بود. میگفت اگه بزنمت میری پزشکی قانونی ...

ولی الان خواهرم ب این نتیجه رسیده که نفرینش نکنه ... چون قسمت بوده اون سر راه خواهرم بیاد تا خواهرم قدر این زندگی جدیدش رو بفهمه... 

من دیگه به خواستگارای سنتی اعتماد نکردم، با شوهرم آشنا شدیم یه مدت گذشت خواستگاری کرد قبول نکردم ، دیگه تلاششو کرد مخمو زد با خونواده اومدن🙂

خداروشکر راضیم 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

همه جوره هست گلم 

من اطرافیان دیدم بعضیا خیلی راضین از ازدواج دومشون 

یک موردم بود دوباره در شرف جدایی هست 

در هر حال بستگی به انتخاب خودت داره

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
خواهر من پروسه طلاقش ۷ سال طول کشید ... و با عشق هم ازدواج کرد. واقعا طرف مقابلش همه کاری میکرد از ...

واویلا هفت سال ؟ چرا اخه ؟ مگه آدما چقدر عمر میکنن؟ منظورتون کل زمان ازدواج تا طلاق هفت سال بوده

من دیگه به خواستگارای سنتی اعتماد نکردم، با شوهرم آشنا شدیم یه مدت گذشت خواستگاری کرد قبول نکردم ، د ...

دخترخالم بعد ۴سال دوستی ازدواج کرد بعد ۶سال زندگی جداشد

میگه شوهرم دوست دختربازی میکنه .. معتاد ب قرصه و ...

ازدواح ربطی نداره ب سنتی یا غیر سنتی بودنش.مهم اینه طرف بلد باشه باهات زندگی کنه

عزیزم  بهتره به ازدواج دوم هم فکر کنین ولی اینبار با منطق و عقل

من کسانیکه دور و برم ازدواج دوم داشتن خوشبخت شدن خدا رو شکر

مشاوری میگفت چون ازدواج اول از روی احساسات هست ولی ازدواج دوم از روی عقل و منطق

خدا بهترینها رو قسمتتون کنه🌹

واویلا هفت سال ؟ چرا اخه ؟ مگه آدما چقدر عمر میکنن؟ منظورتون کل زمان ازدواج تا طلاق هفت سال بوده

نه طلاقش ۷سال طول کشید... اقا طلاق نمیداد خواهرمم میگفت راحت نمیذارم در بره... 

اخر سر توافقی جدا شدن

نه طلاقش ۷سال طول کشید... اقا طلاق نمیداد خواهرمم میگفت راحت نمیذارم در بره...  اخر سر توافقی ...

عی بابا خیلی طول کشیده پس ، احتمالأ ابجی تون نمیتونستن چیزیو ثابت کنن تا که بتونن از طریق دادگاه طلاق بگیرن و اون اقا هم طلاق نمیداده ، دلیل اینکه طلاق نمیداده چی بوده ؟ بخاطر مهریه ؟ اون اقا چطور الان زندگیش خوبه ؟

عی بابا خیلی طول کشیده پس ، احتمالأ ابجی تون نمیتونستن چیزیو ثابت کنن تا که بتونن از طریق دادگاه طلا ...

اون اقا ازدواجی نبوده و ب زور مادرش ازدواج کرد 

الانم مجرده...

چم و خم دادگاه رو وارد بود چون وکیل بود

بخاطر مهریه طلاق نمیداد میگفت ببخش تا طلاق بدم

...

جلو خواهرم با دختر خالش و دختر دوست خانوادگیشون شوخی میکرد پیرهنش هم یه بار رژ لبی بود 

ترجیحش این بود ک حرف حرف مامانش باشه 

اون میگفت بنیر میگفت چشم 

میرفتن بیرون ترجیح مامانش این بود دختر خواهرش جلو پیش پسرش بشینه تا عروسش 

همیشه هم فکر میکرد پسرش خیلی کم توجه شده بهش 

دخترخالم بعد ۴سال دوستی ازدواج کرد بعد ۶سال زندگی جداشد میگه شوهرم دوست دختربازی میکنه .. معتاد ...

ازدواج کلا شانسیه ، ولی من ترجیح دادم اینبار اول بشناسمش ‌و دوسش داشته باشم!

از اون حس مضخرفی که طرفو فقط تو جمع خواستگاری دیدی و نهایت ده دقه تو اتاق بعد عقد میاد تو زندگیت و هزار تا توقع داره حالم بهم میخورد  

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘