2777
2789
عنوان

درد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 55 پست
با چه روش تشخیصی گفت التهابه؟ سونو؟ عکس؟

معاینه کرد .فشار میداد قفسه سینه و کتفمو 

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءالله عصر میرم جراح سینه   سی سال سابقه داره    خدا کنه با معاینه دستی بگه چیزی ...

نگرانی نداره منم مثل شما درد دست چپ تا انگشتا وپشتم جلو سینه کلی درد میگرفت فک کردم چیزی هست سونو گفتی هیچیی توش نیست خیالم که راحت شد اون دردا رفت که رف 

همش عصبی بود 

انشا اله که خوب میشه . اگر فقط مسکن داده پس مورد نگران کننده ای نیست

من که فکر میکردم قلبمه الان سکته میکنم میمیرم انقدر بد بود ۸ ساعت درد کشیدم 😦

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

منم از دردش ترسیدم . حتی تا موقعی که سونو ندادم و خیالم راحت نشد به مامانم نگفتم . درد چیز خوبیه آدم متوجه میشه یه مشکلی هست که نیاز به پیگیری داره . انشا اله که همه سلامت باشند . هر دردی به معنی بیماری وحشتناک نیست

میدونم سخت نیست ، فقط تا جواب سونو رو دکتر بگه مردم و زنده شدم ، اگه دکتر متخصص سینه برم معاینه کنه ...

نمیدونم والله من نوک سینه ام خون دیدم رفتم سونو معینه هم کرد دکتر گفت چیزی نیس ولی مینویسم سونو

به منم گفت قهوه و چای . فست فود نوشابه . سوسیس کالباس و اینجور چیزها رو مصرفش رو کم کنم مخصوصا مواقع ...

خب عزیزم منم خیلی رعایت میکنم نمیخورم ولی انگار خوب شدنی نیس تا آخر عمر باهامون هست بعدشم من میخوام بدونم برای شیر دادن بچه  در آینده مشکلی پیش نمیاد 

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

نگرانی نداره منم مثل شما درد دست چپ تا انگشتا وپشتم جلو سینه کلی درد میگرفت فک کردم چیزی هست سونو گف ...

منم علائم شما رو دارم میترسم عجیب از زندگی ناامید شدم همش فک می‌کنم چیزی میمیرم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست