2777
2789
عنوان

درد سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 55 پست
استرست کم بشه در حین کار هم ب خودت استراحت بده گلم ی سره کار نکن با گوشی زمان بگیر و استراحت کن😘

میگم برم به دوتر بگم در حد معاینه ، ویزیت یشم ، التماس کنم که سونو ننویس

علایمت چیا بود ؟ با لمس درد داشت؟ چند مدت درد داشتی؟ 

یکدفه زیر بغل سمت چپ درد گرفت بعد که یکم دقت کردم متوجه شدم درد از سینه است با لمس کردن هم یه سفتی زیر دستم حس کردم و هم کمی درد زنگ زدم ماما آشنا گفت برو عمومی بگو سونو سینه برات بنویسه . تشخیص سونو کیست بود . وقت دکتر زنان کرفتم برام مامو نوشت . انجام دادم و بردم جراح دید ( بهم گفتند دکتر زنان نرو . مشکلات سینه باید جراح ببینه )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زیر بغلم ی چیز کوچک اندازه لپه هس ی سال الان همش میترسم مبادا چیزی باشه

اگه خدایی ناکرده چیز خطرناکی بود تا الان بزرگتر شده و بود و علایم دار میشد

بیخیال باش به نظر من

یکدفه زیر بغل سمت چپ درد گرفت بعد که یکم دقت کردم متوجه شدم درد از سینه است با لمس کردن هم یه سفتی ز ...

من چیز سفت خودم احساس نکردم ، دوستم ماماست اونم معاینه کرد گفت غده های شیری هستند و کیست هم نداری 

میخوام برم پیش جراح سینه ، اونم دستی معاینه کنه 

ببین اون مراحلی که تو رفتی و من بخوام برم   بین راه سکته میکنم از استرس 

قبلا اینطوری نبودم ، دو سه ماهه اوضاع روحیم داغونه

ماموگرافی دیگه چراااا  بدتر داری استرس میدی بهم که

استرس چی داری . مامو و سونو مکمل هم هستند . چیز خاصی هم نیست که بترسی . هم سونو راحته و هم مامو گرافی . من به پیشنهاد ماما هر دو رو انجام دادم چون گفت مکمل هم هستند جواب هر دو رو بردم جراح گفت هیچ مشکلی نیست فقط ویتامین ای نوشت و مسکن برای مواقع درد و پرهیز غذایی کافئین دار و فست فود و نوشابه

اگه خدایی ناکرده چیز خطرناکی بود تا الان بزرگتر شده و بود و علایم دار میشد بیخیال باش به نظر من

استرس دارم عین تو همش فکرهای منفی تا دستم درد میگیزه بار ترسام شرو ع میشه تپش قلب دارم نفسم بند میاد 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
استرس چی داری . مامو و سونو مکمل هم هستند . چیز خاصی هم نیست که بترسی . هم سونو راحته و هم مامو گراف ...

ویتامین ای چند میخوری؟ هر روز میخوری؟

من ۴۰۰ دارم   هفته ای یدونه میخور

من از سونو و مامو نمیترسم که ، از اینکه جواباشون چی در میاد استرس میگیرم

استرس دارم عین تو همش فکرهای منفی تا دستم درد میگیزه بار ترسام شرو ع میشه تپش قلب دارم نفسم بند میاد ...

نه اون اندازه لپه چیزی نیس   

خیالت راحت   

احتمالا گره لنفاوی ری اکتیوه ، که اصلا زیر یه سانت مشکلی نداره خیالت راحت

باز خواستی کلا خیالت راحت شه برو پیش دکتر عفونی ، بهت پیگه چیزی نیست و سونو هم نمینویسع ، راحت میشی

من چیز سفت خودم احساس نکردم ، دوستم ماماست اونم معاینه کرد گفت غده های شیری هستند و کیست هم نداری&nb ...

ببین اصلا چیز خاصی نیست که بترسی . یه سونو ساده است 10 دقیقه ای هم جواب رو بهت میده . همونجا هم دکتر سونو بهم گفت کیسته . از معاینه های دیگه خیلی راحت تره . حتی مامو گرافی من فکر میکردم دردناکه ولی اونم  خوب بود . چند ثانیه به خاطر فشرده کردن سینه کمی درد گرفت اونم در حد دو تا عکس چند ثانیه ای

نه اون اندازه لپه چیزی نیس    خیالت راحت    احتمالا گره لنفاوی ری اکتیوه ، که ...

رفتم پیش دکتر عمومی پارسال گف چیزی نیس ی مدت روش زوم کردم کلی دست درد قلب درد سوزش و گرفتم شوهرم همش میگه نرو دکتر بگه چیزی هس از ترس زودتر میمیری

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
ببین اصلا چیز خاصی نیست که بترسی . یه سونو ساده است 10 دقیقه ای هم جواب رو بهت میده . همونجا هم دکتر ...

ان شاءالله عصر میرم جراح سینه   سی سال سابقه داره   

خدا کنه با معاینه دستی بگه چیزی نیست و سونو هم ننویسه 

پنج شش سال پیش ، رفته بودم پیشش دستی معاینه کرد اون موقع هم بهخاطر کار سنگین درد داشتم،گفت چیزی نیست،  خودم اصرار و التماس که توروخدا سونو بنویس ، نمی نوشت ، اون موقع خیلی پرجرات بودم قوی بودم، کاش بازم مثل قبل بشم 

خدا کنه عصر چیزی لمس نکنه و سونو ننویسه 

خداااا 

لطفا دعام کن 

رفتم پیش دکتر عمومی پارسال گف چیزی نیس ی مدت روش زوم کردم کلی دست درد قلب درد سوزش و گرفتم شوه ...

به نظر منم بیخیال شو ، البتا مطمئنم دکتر عفونی خم بری میگه چیزی نیست ، نوده های بالای دو سانت نیاز به بررسی دارند

کلا فراموش کن ، یا فراموشت نمیشه برو دکتر عفونی   شک نکن خیلی بهتر میشی

ویتامین ای چند میخوری؟ هر روز میخوری؟ من ۴۰۰ دارم   هفته ای یدونه میخور من از سونو و مامو نمی ...

شبی یک دونه .  اگر سابقه بیماری سرطان سینه تو خانواده نداری نگران نباش . من رفتم مامو خانمه پرسید چند وقته درد داری گفتم 15 روز پیش درد داشتم تعجب کرد گفت چه زود اومدی خانمهایی میان که 2-3 ساله سینه شون درد میکنه و میترسن بیان . بنظرم ترست رو بنداز دور یه بار معاینه میشی معلوم میشه مشکلی داری یا نه . اگر نداری که فبها . اگر هم چیزی باشه درمان زودتر بهتر از دیر درمان کردنه . انشا اله که چیزی نیست و نگرانیت بی مورده