2777
2789
عنوان

مامانم اومد خونم بعد ده سال ...

1327 بازدید | 27 پست

ده ساله ازدواج کردم ؛ تنها زندگی کردم ؛ چشمم به در میموند یه روز بیاد؛ بهم سر بزنه ؛ مثل مهمون با بابام میومد ؛ میچسبیدن بهمدیگه؛ پامیشدن میرفتن؛ دلیلش اینه از من بدش میاد، چون دخترم! ولی بخاطر پسراش و برادراش خودشو میکشه! 

خلاصه امروز صبح اومد؛ با بابام، انقدر پشت سرم به بابام بد میگه که بابام چپ نگام میکنه؛ یه کلمه حرف نمیزنه؛ رفتم چایی بریزم؛ دیدم بابام پاشده رفته! بعد میاد میگه اخلاق بابات اینجوریه! در حالی که با برادرام خوبه!؟حتی با دوستای برادرامم خوبه!!!! بعد میبینه خونم مرتبه و تمیز؛ زود صندلیا و میزارو بهم میریزه! وسایلو جابجا میکنه تا بابام مبادا فکر کنه فقط خونه ی اوناس که کثیف و نامرتبه! همش هم برای اینکه ناراحتم کنه میگه برای فلان برادرت خونه ساختیم؛ برای فلان برادرت ماشین خریدیم؛ برای اونیکی پول نیاز داشت دویست میلیون دادیم ؛ قدرنشناسن ! اِلَن، بِلَن! میدونم عمدا میگه که روح و روان منو آزرده کنه! 

منم گفتم چطور یه لگد زدین از پشت من ؛ نه جهاز؛ نه پول، نه کمک، نه سیسمونی هیچی ندادین؛ اونارم اونجوری کنید دیگه!!!!خجالتم نمیکشه! انگار نه انگار

خدا میدونه چقدر از خودش و اون بابای منفعلم متنفرم !!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری

تاجایی که میتونی رابطتو باهاشون کمرنگ کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

توتنها نیسنی درکت میکنم شدید

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

پناه بر خدا

من یه خواهر دارم پشت سر من بدیمو به همه میگه همیشه ی خدا هم قهره بخدا اینقدر پیش این و اون بدیمو گفته حتی داداش بزرگترم که قبلنا چقدر بهم احترام میزاشت الان اصلا نگام هم نمیکنه به قول خودش خواهر ناتنیمونه ولی من چقدر دوستش دارم اون اصلا

منم خاتوادم دست کمی از شما نداره 

برایع بردارم چون پسره همچیز براهه گوشی اتاق جداگونه پول توجیبیایع زیااااد اونوقت من وقتی مجرد بودم بابام یواشکی بهم پول میداد حق گوشی گرفتن ب دست نداشتم

هععععییی....

لعتت بهمشون💔💔