2777
2789
عنوان

تولد پدرشوهرم

142 بازدید | 15 پست

تولد مامانم و پدرشوهرم تو یه روزه،میخوام واسه مامانم کیک درست کنم هرسال ب هردوشون درست میکردم ولی میبینم اونا اصلا تولد مایادشون نیس فقط تولد شوهرم زنگ میزنن تبریک میگن خلاصه دیروزم روز دختر بود یکیشون ب دخترم تبریک‌نگفت بااینکه مادرشوهرم بهم زنگ زد باهام کار داشت هیچی نگفت،ولی مامانم اینا هم کادو گرفتن هم کیک حالا نمیدونم ب پدرشوهرم کیک ببرم یانه اخه پدرشوهرمم دوست دارم،مادرشوهرم باحرفاش اذیتم میکنه پدرشوهرمم پشت سرم یکی دوتا حرف گفته ولی تو روم هیچوقت بی احترامی نکرده،شما بگین چه کنم

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم اصلا از این کارها برای خانواده شوهر نکن ، قدر نمیدونن هبچوقت

اونکه اره،همه چیو زود فراموش میکنن

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
با هذکی مثل خودش باشی توام میشی مثل اونا.ی کیکع دیگ مطمئن باش انرژی مثبتش ب خودت برمیگرده

سرهمین دودلم

با هذکی مثل خودش باشی توام میشی مثل اونا.ی کیکع دیگ مطمئن باش انرژی مثبتش ب خودت برمیگرده

عزیزم بعضی آدما فقط انرژی منفی هستن ، منم قبل ازدواجم مث شما فکر میکردم ، تازه با منکه یه جوری رفتار میکردن انگار مثلا از روی بیکاری براشون کیک می‌پختم، آخرشم مادرشوهرم میگفت که چی اینکارا

سرهمین دودلم

از من بعنوان خواهرت بشنو ، فقط به خودشون تبریک لگو

کیک و هدیه اینا رو هم بی خیال شو ، من این راه رو رفتم که میگم بهت ، بکنی و بی توجهی ببینی بیشتر میسوزی، نکن که از اونا هم توقعی نباشه

البته مامان خودت خیلی سنگ تموم میذاره باعث میشه توقعت از اطرافیانت بالا بره ولی حتما برای مامانت جب ...

ن بابا روم نمیشه زنگ بزنم بهش مگه اینکه برم خونش اونم دست خالی نمیشه

عزیزم بعضی آدما فقط انرژی منفی هستن ، منم قبل ازدواجم مث شما فکر میکردم ، تازه با منکه یه جوری رفتار ...

اره بخدا،تولد خودم چشمم ب در موند، اخرشب مامانم اینا پاشدن اومدن گفتم بازم خانواده خودم

از من بعنوان خواهرت بشنو ، فقط به خودشون تبریک لگو کیک و هدیه اینا رو هم بی خیال شو ، من این راه رو ...

اره بابا،پارسال کیک بردم بعد مادرشوهرم انداخت ب شوخی گفت پس کادو تون کوش،حالا خوبه خودشون فقط زنگ میزنن ب شوهرم