2777
2789
عنوان

افسردگی

77 بازدید | 15 پست

خیلی خسته ام‌ حس‌مبکنم دیگه نمیکشم جسم و روحم خیلی داغونه حس هیچی رو ندارم حتی غذا خوردن پسرم ۷ ماهشه خیلی بهونه گیره دست تنهام دیگه کم آوردم دلم میخوام استراحت کنم بخوابم از طرفی هم پسرم اصلا خواب نداره و بیشتر بیداره شباهم صدارت پامیشه نق میزنه خسته شدم😭😭

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما با یه مشاور صحبت کن روشاشون عالیه برای خوب شدن بهداشت مشاور رایگان داره

اصلا وقت اینکه بخوام جایی برم و ندارم پسرمو‌چبکارکنم

روزانه سعی کن تمام افکار منفیتو بنویسی و بعد پارشون کنی اینطوری ذهنت آروم میشه

تاثیر داره؟ خیلی فکر منفی دارم دیگه نمیتونم کنترلشون کنم باکلی خستگی فکر و خیال نمیزاره حتی بخوابم

اصلا وقت اینکه بخوام جایی برم و ندارم پسرمو‌چبکارکنم

خوب زنگ بزن ۱۴۸۰ ببین کمکی میکنن

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

آره عزیزم نوشتن عالیه باعث میشه فکرا از توی ذهنت بیاد بیرون

روزی ده دقیقه دراز بکش وب مناظر طبیعی و آرامبخش فکر کن

دمنوش های آرامبخش مثل گل گاو زبون یا بابونه یا به لیمو استفاده کن

شماره مرکز مشاوره س؟

بله 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دنبال مشاوره های رایگان تلفنی باش منم قبلن داشتم الان دیگه ندارمش

میگم چند روزه زیرشکمم گرفته راه میرم فشار میاد درد میگیره بعد زایمان هم پریود نشدم ممکنه بخوام پریود شم با عفونت باشه؟

آره عزیزم نوشتن عالیه باعث میشه فکرا از توی ذهنت بیاد بیرون روزی ده دقیقه دراز بکش وب مناظر طبیعی و ...

باشه عزیزم حتما امتحان میکنم 

ممنون بابت راهنمایی

بعضی وقتا بچتو بسپار به مادر یا یه آدم قابل اعتماد فکر کنم زیادی خودتو درگیر بچه کردی برا خودت بیش ...

مادرم شاغله به کس دیگه هم اعتمادی ندارم پسرمم فقط پیش مادرم میمونه مادرشوهرمم که اصلا بچه نگهداشتن بلد نیست جلوی چشمم بچه پیششه ضربه میخوره