2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

203 بازدید | 30 پست

سلام بچها من دیشب خاب دیدم پدربزرگم فوت کرده بود بعد بابام بهم گفت بیا دست حق بدیم تا دعامون براورده بشه بعد من بهش گفتم ایشالا سال دیگه باباجون بشی وبغلش کردم تعبیرش چیه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابابزرگت اومد چیزی بهتون نگفت ۰ اگه چیزی یاحرکتی کرده باشه شاید پدرتون توخواب دیده تومتوجه نشده باشی واسه همین گفته بیا دعاکنیم ۰ی چیز دیگه هم ممکنه پدرتون زیاد داره درموردتون فکرمیکنه به پدربزرگتون روانداخته که حاجت اش بده وهم برای شما دعا کرده ۰ 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه داری یانه دونوع نمونه تعبیر داره

میشع منم بگی خواب پسر خالهام که پسر عمو هامم میشن 

خیلی میبینم هر شب خواب یکیشونو میبینم ب نظر چه خبره ؟ 😂

. میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟ 

گلم میشه واسه منم بگی،،قبلا همچین خوابی دیدم تا حدودی،من جدا سدم یه سال بیستر ،همسر سابقم دلش به ب ...

خواب دیدی عمه ات از خونه رفته بیرون چه بود یادت میاد ۰بعد اینکه عمه ات تمایلی داره اصلا به این ازدواج یانه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میشع منم بگی خواب پسر خالهام که پسر عمو هامم میشن  خیلی میبینم هر شب خواب یکیشونو میبینم ب نظر ...

زیادی ذهنت درگیرشون