raziiii مدیر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4379 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 20 پست ۲۲ هفتمه تقریبا تکوناشو حس میکنم ولی هر وقت خودش بخواد تکون بخورهمثلا ی روز صبح حسابی تکون میخوره ی روز نه طبیعیه ؟ جفتتم قدامیه پسرم هست ترو خدا دعا کنید سالم باشه من ی مادر همیشه نگرانم 😔😔 از دست خودم کلافم انقدر حساس شدم 1402/03/01 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raziiii مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4379 اینجوری فقط خودت اذیت میشی با ارامش زندگیتو بکن و فسقلی رو بسپار به خدا خودش برات حفظش کنه واقعا خیلی خودم و اطرافیانم و اذیت میکنم
raziiii مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4379 منم مثل شما بودم خیلی حساس بودم و هستم ،خیلیم اذیت شدم خیلی بده قشنگ درکت میکنم بقیه هم نمیتونن درکمون کنن
dafneeee عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2629 خیلی بده قشنگ درکت میکنم بقیه هم نمیتونن درکمون کنن منم همش شوهرم و بقیه میگن حساسی ولی نگران میشم مخصوصا ی سریا هی میگن دورازجون بچه تو شکمشون مرده اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
raziiii مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4379 منم همش شوهرم و بقیه میگن حساسی ولی نگران میشم مخصوصا ی سریا هی میگن دورازجون بچه تو شکمشون مرده&nbs ... وای به این چیزا فکر نکن اصلا حتی تو نی نی سایتم پیگیری نکن فیلم های مسخره هم نبین این کارارو من کردم خیلی بهترم
dafneeee عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 2629 وای به این چیزا فکر نکن اصلا حتی تو نی نی سایتم پیگیری نکن فیلم های مسخره هم نبین این کارارو ... من دیگ آخراشم و تکوناش خیلی محکم و واضحه نگرانیمم یکم کمتر شده ولی خب بازم استرس دارم همیشه اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
raziiii مدیر استارتر عضویت: 1396/03/25 تعداد پست: 4379 من دیگ آخراشم و تکوناش خیلی محکم و واضحه نگرانیمم یکم کمتر شده ولی خب بازم استرس دارم همیشه ان شا الله که سلامت باشه