2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 34 پست
من بارداری اولمه 24 سالمه میدونی هر علائم جدیدی یا قطع هر علامتی نگرانم میکنم چون تجربه ندارم مثلا ...

میگم ما شرایطمون مثل همه هم سن و سالم هستیم اگ دوس داری درخاست دوستی بدم ازین ب بعد هرچی شد باهم مشورت کنیم اینجوری توهم استرست کم میشه

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
اره عزیزم منم بارداری اولمه 20 سالمه ولی تو خیلی حساسی منم با اینکه تجربه ندارم سعی میکنم خیلی حساس ...

وای من خیلی حساسم اره، دو روزه سینه درد نیستم همش میگم چرا قطع شده نکنه چیزی شده همش فکر و خیال 

یا مثلا اصلا تهوع ندارم اینم نگرانم میکنه 

شما سونو رفتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من خیلی حساسم اره، دو روزه سینه درد نیستم همش میگم چرا قطع شده نکنه چیزی شده همش فکر و خیال  ...

ن عزیز من رفتم دکنر برام ازمایشات بارداری نوشت گفت ماه اینده بیار ک هشت هفتت کامل شده باشه بعدش بری سونو برا قلب 

درضمن منم بعد از چهار هغته درد سینه هام قطع شد اصلا نگران نباش  

ولی احتمال زیاد بذم انبیائی دکر جنابی خیلی دیر ب دیر نوبت میده مطب شخصیشم ک اصن نوبت نمیتونی بگیری ا ...

ميدوني من دو سال پیش یه سقط داشتم تو شش هفته حدودا 

از اون به بعد دکتر تیمورزاده رو انتخاب کردم 

اقا هست ولی خیلی دکتر خوبیه تشخیصش حرف نداره 

تک نفری ویزیت میکنه مطبش با اینکه خیلی معروفه در روز همش به ده نفر نوبت میدن 

من خیلی راضیم ازش 

ميدوني من دو سال پیش یه سقط داشتم تو شش هفته حدودا  از اون به بعد دکتر تیمورزاده رو انتخاب کرد ...

کدوم منطقه هستن؟  اخه اقا اگ یه وقت بخاد معاینه کنه چی 🫤 من خیلی معذب میشم

کدوم منطقه هستن؟  اخه اقا اگ یه وقت بخاد معاینه کنه چی 🫤 من خیلی معذب میشم

تو احمد آباد 

نه عزیزم تو بارداری اصلا معاینه نمیکنن

من دو ساله تحت نظرشم معاینه اونجوری رو یه ماما داره اون انجام میده

فقط اینکه زایمان طبیعی اصلا قبول نمیکنه 

[QUOTE=292033800]منم شش هفتمه ولی کامل برعکس شماس شرایطم اصلا میل جنسی ندارم قبلا اصلا اینجوری نبودم[

سلام عزیزم مبارک باشه😍انشالله بسلامتی بدنیا بیاد 

منم هفته ی نهمم امروز رفتم صدای قلبشو شنیدم🥰 تازه ی گروه تو تلگرام زدم خوشحال میشم بیای فعلا چند نفریم 

https://t.me/+Kbkt8QEa8EMyYmVk