2777
2789
عنوان

بارداری

161 بازدید | 34 پست

خانما من باردارم شش هفته هستم 

قبل بارداری اصلا میل جنسی بالایی نداشتم خیلی معمولی بودم از زمانی که باردار شدم دکترم گفت نزدیکی نداشته باش تا زمان سونو

من رحمم هم اخه دوشاخه 

حالا دو باره که تو خواب رویای جنسی میبینم و به ارگاسم میرسم با اینکه تو بیداری و هوشیاری اصلا نیازی ندارم من تمام فکر و ذکرم این بچست 

نگرانم که اینطور میشم اتفاقی واسش بیوفته؟ 

کسی بوده تو بارداری اینجوری باشه؟ طبیعیه؟ 

دکترم مرده روم نمیشه بهش بگم اینطوری میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میگه رابطه جنسی نداشته باش ینی دخول صورت نگیره عزیزم قبل خواب ب چیزای خوب فکر کن گلم 

من قبل خواب هر شب دعا میخونم، همش به نی نی فکر میکنم

اتفاقا اصلا به رابطه جنسی من فکر نمی‌کنم الان

یعنی میگی فقط بخاطر دخول گفته؟ 

منم شش هفتمه ولی کامل برعکس شماس شرایطم اصلا میل جنسی ندارم قبلا اصلا اینجوری نبودم

خوشبحالت 

من خیلی ناراحتم که اینجوری میشم عذابه واسم 

همش نگران بچه ام

خوشبحالت  من خیلی ناراحتم که اینجوری میشم عذابه واسم  همش نگران بچه ام

عزیرم میدونی این استرس و نگرانی ک داری خیلی رو بچت بیشتر تاثیر میزاره اصلا نگران نباش دکترت ک گفته رابطه نداشته باشی منظورش دخوله پس الکی انقد نگران نشو و به وقتی فک کن ک قراره نی نی تو بغل بگیری 😍😍

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
عزیرم میدونی این استرس و نگرانی ک داری خیلی رو بچت بیشتر تاثیر میزاره اصلا نگران نباش دکترت ک گفته ر ...

من خیلی استرسیم 

عزیزم شما تو بارداری چه علائمی داری؟ 

زیر شکمت سفت شده؟ من یه روزایی سفت میشه یه وقتا نه 

یه وقتایی سینه هام درد میکنن یه وقتا نه

من خیلی استرسیم  عزیزم شما تو بارداری چه علائمی داری؟  زیر شکمت سفت شده؟ من یه روزایی سف ...

ن عزیزم من یه هفته قبل از پریودیم کمر درد بودم و سینه هام درد میکرد الان بعضی وقتا یهویی زیر دلم سمت چپ و راست تیر میکشه ولی قابل تحمله کلا میگن بارداری یه دردایی داره ولی نباید نگران باشی طبیعیه هروقت ک دردا شدید شد و غیر قابل تحمل اونوقت باید پیگیری کنی 

ن عزیزم من یه هفته قبل از پریودیم کمر درد بودم و سینه هام درد میکرد الان بعضی وقتا یهویی زیر دلم سمت ...

من بارداری اولمه 24 سالمه میدونی هر علائم جدیدی یا قطع هر علامتی نگرانم میکنم چون تجربه ندارم

مثلا اکثرا سینه هام درد میکرد الان درد نمیکنه میگم شاید چیزی شده که اینجوریم 

منم تیر میکشه زیر دلم گاهی وقتا

شما چی بارداری اولته؟ 

من بارداری اولمه 24 سالمه میدونی هر علائم جدیدی یا قطع هر علامتی نگرانم میکنم چون تجربه ندارم مثلا ...

اره عزیزم منم بارداری اولمه 20 سالمه ولی تو خیلی حساسی منم با اینکه تجربه ندارم سعی میکنم خیلی حساس نباشم برعکس شوهرم ک دیووونم کرده 🤣🤣