mooniika مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 116 عنوان بی بی چک 183 بازدید | 12 پست سلام من ۶ روز به پریودم مونده بی بی چک زدم منفی بود، به نظرتون امکان داره چون زود بی بی زدم نتیجه اشتباه باشه؟ یعنی امکان مثبت شدنش هست؟؟🤦♀️🥺 تعداد رای : 20 نظرسنجی سلام من ۶ روز به پریودم مونده بی بی چک زدم منفی بود، به نظرتون امکان داره چون زود بی بی زدم نتیجه اشتباه باشه؟ یعنی امکان مثبت شدنش هست؟؟🤦♀️🥺 زود اقدام کردی 16 80% منفی 3 15% دوباره امتحان کن 1 5% 1402/03/01 | 09:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلاس_الوچه عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 1352 من ۶روز مونده زدم هاله ضعیف انداخت دیروز از دادم بتا۱۰۸ بود هنوز زود ک زدی یکم صبرکن سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم. خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل
2fatemehkhanom عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1942 نوشته ۱۰ روز بعد از لقاح ازمایش جواب میده ی صلوات میفرستید برام❤️❤️
mooniika مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 116 من ۶روز مونده زدم هاله ضعیف انداخت دیروز از دادم بتا۱۰۸ بود هنوز زود ک زدی یکم صبرکن یعنی میگی امیدی هست🥺
mooniika مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 116 چراااا انقدر زود زدی؟ بذار ۴ روز از موعدت بگذره ممنون حتما دوباره امتحان میکنم
گیلاس_الوچه عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 1352 یعنی میگی امیدی هست🥺 عارع عزیزم اگ علائم داری این ماه حامله نشدی ماه بعدی صد درصد های من ماه قبلی تمامممم علائم حاملگی داشتم ولی نبودم این ماه اصلا علائم ندارم دلی بی بی چک زدم مثبت شد سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم. خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل
mooniika مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 116 عارع عزیزم اگ علائم داری این ماه حامله نشدی ماه بعدی صد درصد های من ماه قبلی تمامممم علائم حاملگی دا ... منم علائم ندارم ولی گاهی زیر دلم درد میگیره
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10066 ممنون حتما دوباره امتحان میکنم برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای ایمان و سفیدی و چشم رنگی و زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخور❌️https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت و تقویت و زودباردار شدن داره ان شاالله به دردت بخورهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
mooniika مدیر استارتر عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 116 برات صلوات فرستادم ان شاالله باردار باشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشت ... خیلی ممنونم