2777
2789
عنوان

مادر شوهرم شوهرمو پر کرده بود

553 بازدید | 12 پست

لطفا کسایی ک جدید امدین اول تایپک قبل رو بخونین بعد این تایپک رو بخونین .... بعد اون قضیه من خونه مامانم اینا موندم ک تنها نباشن روزای اول شوهرم کار داشت و برگشت شهری ک زندگی میکنیم فاصله شهر خونوادم و شهر شوهرم اینا یک ساعت و نیم بعد منک موضوع رو براش توضیح دادم حق داد بهم و وقتی مامانشو دیده بود باهاش حرف زده بود اونم گفته بود سو تفاهم شده من خدا فظی کردم دروغ میگی عوضی هیچم خدافظی نکرد با منک خدافظی نکرد با بقیه ک تو عال بودن هم یه جمعا خدافظی گفته بود و مامانمم ک حالش خوب نبود و خواهرام ک تو اتاق بودن هم بدون خدافظی رفته بود بعد حالا گفته سو تفاهم شده بعد منک بهش گفته بودم بری دیگ خونت نمیام این خط اینم نشون برداشته ب شوهرم گفته زنت برام خط نشون کشیده نمیگه برا نرفتنم خط و نشون کشیده نگفته بی احترامی کردم و رفتم بازم عین اسکولا دنبالم راه افتاد التماس کرد که نرو دید به عیچ صراطی مستقیم نیستم گفت بری دیگ نمیام عوضی همچی شوهرمو پر کرده بود ک این شوهر منم با من رفته بود تو قیافه ک برا خونوادم خط نشون کشیدی ابله نمیگه جلو خونوادت خردت کرده رفته آدم حسابت نکرده خدافظی نکرده رفته پشت ننشو میگیره خاک تو سرش بهش گفتم مرد نیستی حس نمیکنم ک پشتمی رفتی پشت ننت به جا اینک تو این روزا هوای منو داشته باشی میگه حتما تو بد حرف زدی بخدا بهش گفتم 4 سال هر چی مادرت گفت سکوت کردم گفت نمیخواستمت و... گفتم بزرگتره بیخیال دیگ ایندفعه پشتم بودی ک بودی نبودی اصلا داشتنت چ ارزشی داره واقعا 20  سال عمرمو بزارم پاش جوونیمو بزارم پاش آخرش ننه اشو انتخاب کنه .... الان امدم خونم تو شهرشون غریبم یک زنگ نزده چهار روزه منم نمیرم خونش بنظرتون خوبه تو این غمم باید تو قیافه بودن اونارم تحمل کنم اه

می‌دونم حالت خرابه عزیزم. نمیخام نمک به زخمت بریزم. اما مردها اول مامانشونو دوست دارن.......نباید توقع کنی که مامانشو بزاره کنار

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

می‌دونم حالت خرابه عزیزم. نمیخام نمک به زخمت بریزم. اما مردها اول مامانشونو دوست دارن.......نباید تو ...

بدرک همون ننه اش براش خوبه بخدا دومادشو برتر میبینه از پسرش خودشو کشته برا دختر و دومادش بره همونا رو انتخاب کنه ک به زن و بچش اهمیت نمیدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدرک همون ننه اش براش خوبه بخدا دومادشو برتر میبینه از پسرش خودشو کشته برا دختر و دومادش بره همونا ر ...

ننه ش از نوزادی و خردسالی باهاش بوده. حتی اگه بد عالم باشه شوهرت نمی‌پذیره.

خیلی ازین موارد دیدم 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

شوهر منم همینه اولویت ننه اش و خواهراش ،من که دارم طلاق میگیرم ،حالم بهم میخوره کنار مردی زندگی کنم که اولویتش نباشم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

عزیزم تاپیک قبلتو خوندم ، شما با قهر و ناراحتی رفتی تو اتاق بچه رو بخوابونی؟ قبلش به مادرشوهرت گفتی بشینه مثلا نیم ساعت دیگه میای؟ 

درباره رفتار مادرشوهرت ،عزیزم عمت تو جمع سوال خوبی نپرسیده، نه اینکه ایشون از شما ناراضی باشه ،اصلا ،بیشتر بنظر میاد از سوالی که عمت پرسیده خوشش نیومده و همچین جوابی داده 

زیاد کش دادین بحث رو 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ننه ش از نوزادی و خردسالی باهاش بوده. حتی اگه بد عالم باشه شوهرت نمی‌پذیره. خیلی ازین موارد دیدم&nb ...

منم نمیگم ولش کنه باید منطقی برخورد کنه کوچیک ترین انتظاری که یه زن از شوهرش داره حمایت هست وقتی در این حد منو خرد کرده بازم سمت مامانشو میگیره واقعا دلم میشکنه بهشم گفتم کاری نکن با همین چیزا مهرت از دلم بره 

عزیزم تاپیک قبلتو خوندم ، شما با قهر و ناراحتی رفتی تو اتاق بچه رو بخوابونی؟ قبلش به مادرشوهرت گفتی ...

نه بابا بخدا با ناراحتی تو اتاق نبردم سرم درد میکرد از سر خاک امدیم بچه هم نق میزد بردم بخوابونمش بعدشم منک نباید حواسم ب اون باشه اون باید حواسش ب من میبود حالم اصلا خوب نبود من تو سوم بابام بچم یادم میرف بعد مادرشوهرم تو یادم بود خودش باید شرایطمو درک میکرد توقع نباید از من میداشت ک میومدم پیشش میشستم من عزادارم پذیرایی هم بقیه میکردن اونم قران میخوند تو هال 

شوهر منم همینه اولویت ننه اش و خواهراش ،من که دارم طلاق میگیرم ،حالم بهم میخوره کنار مردی زندگی کنم ...

باور کن من شرایطشو ندارم و زندگیمو دوست دارم اما اگه اولویتش نباشم منم خسته میشم یه روزی

بدرک همون ننه اش براش خوبه بخدا دومادشو برتر میبینه از پسرش خودشو کشته برا دختر و دومادش بره همونا ر ...

مادرشوهر منم مثل مادرشوهرشماست با مادرشوهرم کات کاتم اصلا نمیرم خونشون بخاطر رفتاراش و بچه هامم نمیشناسنش حتی فقط پسرش خودش میره گاهی بهشون سرمیزنه و بچه هامم میبره ک بچه هام ۱۰دقیقه هم نمیمونن اونجا

مادرشوهر منم مثل مادرشوهرشماست با مادرشوهرم کات کاتم اصلا نمیرم خونشون بخاطر رفتاراش و بچه هامم نمیش ...

منم میخام همین کارو کنم یدونه عروسم اینجوری میکنه ها خیلی خوب بود باهام نمیدونی چرا جنی شد