2777
2789

آره اگ حفظ میخای بکنی که باید دو روز وقت بذاری ولی برا مرور من خودمم امتحان تاریخ داشتم راحت دو سه دور رو‌ میشه زد

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره فقط تند تند روخوانی کنم

آره بابا میرسی روز امتحان هم ساعت پنج اینا پاشو یه دور دیگ بزن

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
دقیقاااااااا اونم به خاطر معلم خوبی ک داشتیم

معلم خوبی نداشتم چون داستان وار خودم میخونم علاقه مند شدم😂😂لعنتی معلممون میومد کلاس با گوشی بازی میکرد بچهای ردیف اول درسای زنگ بعدو میخوندن ردیف وسط پاسور بازی میکردن حرف میزدن و ردیف اخرم خواب بودن یا در حال خوردن

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
معلم خوبی نداشتم چون داستان وار خودم میخونم علاقه مند شدم😂😂لعنتی معلممون میومد کلاس با گوشی بازی م ...

😂😂😂😂

نه ما معلم مون 

قشنگ میومد توضیح می‌داد 

چند تا کتاب غیر درسی هم ک واسه تاریخ هس رو معرفی کرد ک ببینیم 

چند تا مستند

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐