2777
2789
باپسری که عاشقشم خونه نداره حقوقش ده تومن ازدواج کنم یا نه 

ازدواج کن کنار کارمندی بگو شغل ازادم راه بندازه وگرنه کارمندارو تو این مملکت میکشن

خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سالشه بچم

خدا حفظش کنه عزیزم الهی غرق روزی فراوان بشی و هیچ پدر مادری شرمنده ی بچه هاش نشه کاملا درک میکنم خوندم تاپیک و واقعا ناراحت شدم خیلی اوضاع اقتصادی خرابه الان اکثریت همین مشکلات و دارن به غیر از بیست درصد 

خدا حفظش کنه عزیزم الهی غرق روزی فراوان بشی و هیچ پدر مادری شرمنده ی بچه هاش نشه کاملا درک میکنم خون ...

مرسی عزیزم همچنین شما و همه ی مردم 

خدایاشکرت
ازدواج کن کنار کارمندی بگو شغل ازادم راه بندازه وگرنه کارمندارو تو این مملکت میکشن

داداش من مغازه مرغ فروشی داره تا ساعت ۶ و۷ اونجاس بعدش میره تو یه فست فودی تا دو شب وای بازم هیچی نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

واقعا خیلی کار زشتیه مردم تا گوجه سبز در میاد عکس میذارن تا میوه جدید بهاری میاد زودی استوری میکنن تو این گرونی مردم از کجا بخرن بخور نوش جونت ولی گناه میکنی با این کارت

خدایاشکرت

باش عزیزم اخه سالهاس دوسش دارم هرکاری کردم نتونستم فراموشش کنم باباش یه ساختمون چندطبقه داشت مینداخت یه طبقه اش بده به این ولی دیگ پول ندارن بقیه اش بسازن خونه اشون ۳ ساله نیمه کاره مونده مادرشم سرطان داره همه پولاروخرج درمان اون میکنن خودش از صبح تا غروب سرکار وقت نداره واسه شغل ازاد تو شرکت خصوصی کارمیکنه ولی دوتافوق لیسانس داره یکیش امیرکبیرگرفته میخوایم مهاجرت کردیم خودمم زبان المانی دارم میخونم مهاجرت کنیم دعاکن مهاجرت کنیم وگرنه اینجا بدبخت میشیم

هر روز صبح قیمت خیلی از چیزا میره بالا ثباتی ندارن

دقیقا انگار اصحاب کهف هستیم که بعد ۳۰۰ سال از غار اومدن بیرون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وحشتناک شده مرغ چرا اینقدر گرون شده

یادتونه  خفمون کردن ارزون شده بخرید مرغداری ها دارن ورشکست میشن.

الان که هم نیست هم هر روز گرون تر میشه بگو ی نفر میگه ملت دیگه چی بخورن همون مرغ هورمونی رو هم ازمون گرفتن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
کاش امام زمان می اومد من حس میکنم دیگه هیچی درست نمیشه تا خود آقا بیاد 

ان شاله میاد جوانی ام نذر قدم هایش بشه♥♥♥

تا نیاید گره از کار بشر وا نشود

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌