2777
2789

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد

و گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد

دقیقا حال ماس حرف بزنی میان بالا سرت نزنی آتیش میگیری

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش چیه عزیزم همسرت 

کارگر ساختمان چند روز کار نبود بیکار بود ببین من شوهرم یه مدت مریض بود سرطان داشت درمان میشد نمی تونست کار کنه ولی انگار خدا برام میرسوند اما این بیست روز که بیکار بود خیلی خیلی اذیت شدیم شوهرم نزدیک بود سکته کنه دیگه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا اخر عاقبت هممونو به خیر کنه مثلا الان اول ماهه دوتا قلم وسایل خریدیم واسه خونه خورد و خوراک پول ...

چند سالشه بچتون یک و نیم کلا براتون میمونه برای تا اخررماه ؟؟؟😔😔

اوضاع بشدت بده ما داریم نابود میشیم بخدا حقوق هم نداریم کارگر روز مزد  بچم هوس گیلاس کرده حتی ر ...

بخدا شرمنده بچه هامون شدیم این چه وضعشه

خدایاشکرت
باپسری که عاشقشم خونه نداره حقوقش ده تومن ازدواج کنم یا نه 

خونه خیلی مهمه یعنی این دوسال اوضاع خونه خیلی خرابه خیلی 

مستأجرا که هزار برابر گرونی لهشون می‌کنه 😞😞😞😞آخه دیگه رسیدیم ته شهر کجا بریم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
بخدا شرمنده بچه هامون شدیم این چه وضعشه

من گاهی میگم شوهرامون هیچ لذتی از این زندگی نمیبرن فقط کار کار کار بعد هم درجا میزنند فقط