2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما با کهنه سر میکنیم ولی بچه هامون پسرم ک یتیمه تنها دلخوشیش منم اوج بلوغ تا کی بگم ندارم نخور ندارم ...

حق داری واقعا ادم به بچش نمیتونه نه بگه من بچم کم خونی داره غذا هم نمیخوره بد غذاست میخواستم این ماه بهش یکم پسته و بادوم هندی و اینا بگیرم ولی بخدا نمیرسونیم دلم کبابه براش برا شرایطمون

خدایاشکرت
ما با کهنه سر میکنیم ولی بچه هامون پسرم ک یتیمه تنها دلخوشیش منم اوج بلوغ تا کی بگم ندارم نخور ندارم ...

دختر من امروز گریه میکرد برا دوچرخه 😔

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره خیلی اوضاع خرابه بخدا ما فریزر مون خالیه تو این یک ماه یه دونه مرغ خریدم دو بار درستش کردم بقیه ...

باورت میشه دیروز به قدری خالی شده بودیم از مواد غذایی که حتی یه چکه روغن نبود هی دعا دعا میکردیم حقوق بزنن که بتونیم حداقل یه روغن بگیریم نیمرو بخوریم

خدایاشکرت
حق داری واقعا ادم به بچش نمیتونه نه بگه من بچم کم خونی داره غذا هم نمیخوره بد غذاست میخواستم این ماه ...

دقیقا کمخونی کمبود ویتامین برا بچه هامون هست بعد دکترا راحت میگن جگر بدید پسته بدید خوب از کجا بیاریم ک بدیم 

دختر من امروز گریه میکرد برا دوچرخه 😔

الهی عزیزم 😭خدا هیچ پدر مادری رو شرمنده بچش نکنه واقعا خیلی سخته بچه منم هی ماشین کوچیک شارژی بچه های همسایه رو میبینه با حسرت نگا میکنه میخواد چی بگم بهش اخه

خدایاشکرت
دقیقا کمخونی کمبود ویتامین برا بچه هامون هست بعد دکترا راحت میگن جگر بدید پسته بدید خوب از کجا بیاری ...

خدا اخر عاقبت هممونو به خیر کنه مثلا الان اول ماهه دوتا قلم وسایل خریدیم واسه خونه خورد و خوراک پول تموم شد بیا با یه بچه کوچیک تا سر ماه با یکونیم تومن پول سر کن

خدایاشکرت
عصری داشتم به شوهرم میگفتم قبلا میخواستم برم خرید خونه جمع جور میکردم میگفتم از خرید میام یه عالمه و ...

چقدر دلم خواست خونتون باشم باهم چای بخوریم درد دل کنیم.حس جمله ی با‌چادر از خرید اومدنتون منو یاد جوونی های مامانم انداخت

درخواست دوستی نمیپذیرم
باورت میشه دیروز به قدری خالی شده بودیم از مواد غذایی که حتی یه چکه روغن نبود هی دعا دعا میکردیم حقو ...

میفهمم من ۲۰ روز شوهرم بیکار بود تازه ۶ روزه میره کار نمیدونی چی کشیدم این ۲۰ روز پول قند هم نداشتیم تره بار نداشتیم شوهرم دیگه داشت سکته میکرد زنگ زدم داداشم ۵۰۰ قرض کردم خیلی سخت بود خیلی بچه هام میرفتن مدرسه می موندم چی بزارم براشون 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بعد انتظار داریم بچه هامون عصبی و لجبازو ببخشید عقده ای نشن 

بیچاره بچه های الان بیچاره ما که جوونیمون داره اینطوری میگذره هر روز قیمتا سر به فلک میکشن 

خدایاشکرت
میفهمم من ۲۰ روز شوهرم بیکار بود تازه ۶ روزه میره کار نمیدونی چی کشیدم این ۲۰ روز پول قند هم نداشتیم ...

الهی عزیزم میفهمم چی میگی کاملا چون این شرایطو خودمم دیدم 

خدایاشکرت