2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 35 پست

میخوای اونو بسوزونی ؟

بهش بی اعتنایی کن از قشنگترین لحظاتت بزار تو اینستا تا بفهمه در نبودش حالت بهتره ولی اگه میخوای از ناراحت بودن بزاری که اون نیست فلان بهمان پس اون به خواسته اش رسیده و فکر می‌کنه چه خبره 

تا میتونی از بهترین لحظاتت استوری بزار خنده وبگو بخند جک واینا بزار بفهمه اون لیاقت ندارن که براش ناراحت بشی 

ببین اگه این کارو بکنی به پات می افته ولی باید اینقدر اراده وعزت نفس داشته باشی خواهر نه اینکه تا پیامت داد بری جوابش بدی حتی اگه پیامت نداد وانفالوت کرد تو لیاقت همچین کسی نداری که راحت ازت بگذره 

مرد باید برای اینکه باورش کنه یا میخواد که اون زن بهش اعتماد کنه همه کاری می‌کنه واسش وراحت از دستش نمی‌ده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما میخونم

با خودم میگم کاش میفهمیدم چرا رفت .. این ندونستن خیلی بده .. خدا شاهده اصلا نفهمیدم کی شد ۳۲ روز هعیی دقیقا ۲۹ فروردین رفت و دیگه میام نداد ک نداد 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

میخوای اونو بسوزونی ؟ بهش بی اعتنایی کن از قشنگترین لحظاتت بزار تو اینستا تا بفهمه در نبودش حالت به ...

این کارو کنم؟ اخه من اصلا استوری نمیزارم سالی ی بار اگ الان بزارم میترسم فک کنه بخاطر اونه اخه روانشناسه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
با خودم میگم کاش میفهمیدم چرا رفت .. این ندونستن خیلی بده .. خدا شاهده اصلا نفهمیدم کی شد ۳۲ روز هعی ...

حالت و دیقااااااا من میفهممم چون در همین حالم ن کس دیگ ای میدونم اگر بهت فحش میداد میرفت بهتر از بی خبری بود بی خبری ادمو نابود میکنه

آره والا ۲شب قبل رفتنش شب تلفنی حرف زدیم اونقد قربون صدقه رفت ولی الان ۳۲ روزه دقیق ک نیس .

متنفرم از پسرای اشغال

حالت و دیقااااااا من میفهممم چون در همین حالم ن کس دیگ ای میدونم اگر بهت فحش میداد میرفت بهتر از بی ...

میفهمم میفهممم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

متنفرم از پسرای اشغال

من متنفر نیستم . چون ما نیمه رل بودیم 😂 یعنی اصن جدی رل نزده بودیم قرار بود بعد کنکورم مرداد بریم دیت ک نشد .. اونقد درس و کلی کار دارم ک اصن یادم رفته اونی هم وجود داشت . نمیدونم چی بگم انگار ی حس خنثی ایی دارم . فقط کاش به خاطر غرورش نباشه این مسئله آخه خیلییییییییی مغرورهههههههههه

با خودم میگم کاش میفهمیدم چرا رفت .. این ندونستن خیلی بده .. خدا شاهده اصلا نفهمیدم کی شد ۳۲ روز هعی ...

تورو نمیخواد،دلیل از این واضح تر؟که انقدر بی ارزش باشی براش که حتی خداحافظی نکنه؟شما که دعوا نکردین.پس حذفش کن...

تورو نمیخواد،دلیل از این واضح تر؟که انقدر بی ارزش باشی براش که حتی خداحافظی نکنه؟شما که دعوا نکردین. ...

آره ممکنه عزیزم شاید منو نمیخاد ب جهنم.. ولی اگه نمیخاست دو شب قبلش ک تلفنی حرف زدیم قربون صدقه نمی‌رفت .. پسر رکی هست اگه نمیخاست میگفت و من با این قضیه مشکلی نداشتم ک نخواد ب جهنم . فقط نگفته رفته حس اینکه چرا رفت .. نمیخام حتی برگرده فقط دلیلشو بدونم . همین .. من دختر عاقلی ام 😁

من متنفر نیستم . چون ما نیمه رل بودیم 😂 یعنی اصن جدی رل نزده بودیم قرار بود بعد کنکورم مرداد بریم د ...

عزیزم تمرکزت رو کنکورت باشه من پارسال خیلی رو این مسئله تمرکز کردم دانشگاه خوبی قبول شدم ایشالله موفق باشی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز