2821
2789
عنوان

دلم گرفته

197 بازدید | 35 پست

تنهام باورم نمیشه بهم دروغ گفت و ولم کرد همش با خودم میگم من چ عیبی داشتم چ دلیلی داشت درسته محکم برخورد کردم قوی واکنش نشون دادم ی شب بی دلیل بد شد و فرداش دیگ پیام نداد منم گفتم باورم نمیشه برات انقد بی ارزش باشم و خدافظی کردم دلیل رفتنش و بهم نگفت ۱۵ روزه رفته بدون دلیل بدون هیچ حرفی💔بعد استوری منو چک میکن وانلاین تو اینستا انفالو هم نکرده

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک درصد میخواستت ولت نمیکرد،وقتی یه پسر به کسی دل ببنده ،زمین و زمان  رو بهم میریزه بخاطر اون د ...

نمیدونم والا اصلا نمیفهمم چرا 

منم عین تو بی دلیل ۳۰ روزه رفته 🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

🥺😭💔بازم تنهام گذاشت با این همه عشق و محبت منو نابود کرد و رفت

امیدوارم تقاصش پس بده

افکار منفی رو دور کنید از خودتون،انسان بنده ی عادته،وابستگی بوجود اومده چون طبیعیه یه مدت باهم در ارتباط بودین،اما ثانیه ای وقتت رو تلف نکن با این آدم.گذر زمان حلش میکنه،گذشته ت رو که خراب کرد،آینده و حال مال تو،مدیریت کردنش هم دست خودته،قوی باش و بهش ثابت کن که اونه یه روز پشیمون میشه.

واقعااااا

آره والا ۲شب قبل رفتنش شب تلفنی حرف زدیم اونقد قربون صدقه رفت ولی الان ۳۲ روزه دقیق ک نیس .

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اینم براش تاپیک زده بودم

افکار منفی رو دور کنید از خودتون،انسان بنده ی عادته،وابستگی بوجود اومده چون طبیعیه یه مدت باهم در ار ...

امیدوارم پشیمون بشع

2823
2791
2779
2792