2777
2789
عنوان

دلم گرفته

197 بازدید | 35 پست

تنهام باورم نمیشه بهم دروغ گفت و ولم کرد همش با خودم میگم من چ عیبی داشتم چ دلیلی داشت درسته محکم برخورد کردم قوی واکنش نشون دادم ی شب بی دلیل بد شد و فرداش دیگ پیام نداد منم گفتم باورم نمیشه برات انقد بی ارزش باشم و خدافظی کردم دلیل رفتنش و بهم نگفت ۱۵ روزه رفته بدون دلیل بدون هیچ حرفی💔بعد استوری منو چک میکن وانلاین تو اینستا انفالو هم نکرده

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یک درصد میخواستت ولت نمیکرد،وقتی یه پسر به کسی دل ببنده ،زمین و زمان  رو بهم میریزه بخاطر اون د ...

نمیدونم والا اصلا نمیفهمم چرا 

منم عین تو بی دلیل ۳۰ روزه رفته 🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

🥺😭💔بازم تنهام گذاشت با این همه عشق و محبت منو نابود کرد و رفت

امیدوارم تقاصش پس بده

افکار منفی رو دور کنید از خودتون،انسان بنده ی عادته،وابستگی بوجود اومده چون طبیعیه یه مدت باهم در ارتباط بودین،اما ثانیه ای وقتت رو تلف نکن با این آدم.گذر زمان حلش میکنه،گذشته ت رو که خراب کرد،آینده و حال مال تو،مدیریت کردنش هم دست خودته،قوی باش و بهش ثابت کن که اونه یه روز پشیمون میشه.

واقعااااا

آره والا ۲شب قبل رفتنش شب تلفنی حرف زدیم اونقد قربون صدقه رفت ولی الان ۳۲ روزه دقیق ک نیس .

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

اینم براش تاپیک زده بودم

افکار منفی رو دور کنید از خودتون،انسان بنده ی عادته،وابستگی بوجود اومده چون طبیعیه یه مدت باهم در ار ...

امیدوارم پشیمون بشع

2790
2778
2791
2779
2792