2777
2789
عنوان

بهبود پوست 🥲🥲

107 بازدید | 14 پست

سلام ‌‌.دوستان من چیکار کنم پوستم خوب شه . لطفا اگر فامیلی یا دوستی کسی رو میشناسین که پوستش با مراجعه به دکتر یا حالا هرچی بهتر شد بهم بگیننن. باور کنید رو اعتماد به نفسم خیلیی تاثیر گذاشته .کلی ایده دارم ولی همین که به کرم زدن و پوستم فکر میکنم میگم نرم بیرون بهتره ‌ اصلاا نم خوب نیست .اگه یکم حالا خوب بود خودم می پذیرفتمش . 

یک بارم رفتم دکتر پوست ولی فقط یه صابون و سه سرم بهم داد 🥲🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش سبزه و لک و جای جوش و بعضی جاهاشم مویرگهای پوستم مشخصه ...جای جوشم بعد یه ندت خودشون خوب میشن ...

گلم چاره کارت فیشیال صورته.. پاکسازی عمیق یه کلینیک زیبایی معتبر تو شهرت پیدا کن ماهی یه یه بار یا نهایت فصلی یه بار برو 

اگه میخوای پوستت خوب شه باید روتین منظم داشته باشی

منم خیلی پوستم خوب بود ک سربارداری و بعرش بچه داری اصلا ب پوستم نمیرسیدم باورکن تواینه نگاه میکردم خودمو گریم میگرفت

الان نزدیک دوساله خداروشکر خیلی خوب شده

فشیال برو اول 

بعد آبرسانی کن ی مدت و بخور بده

از همه مهم تر کرم AHA برای لایه بردار ی استفاده کن و دور چشم هم بزن

و در کل روزی دو بار صورتت رو با شوینده مناسب بشور اما رسیدگی به پوست صورت کار یکی دو روز نیست باید صبور باشی تا نتیجه رسیدگی به پوستت رو ببینی

مشکل هورمونی داشتم بهتر شد . 

اگه کیست سینه یا تخمدان نداری برا تنظیم هورمون رازیانه عالیه

اگه نمیخوای لاغر شی شبا دواستکان بانبات بخور نیمکوب کن تو استکان ابجوش بذار پنج دیقه دم بکشه بعدبانبات بخور

ولی اگر میخوای لاغر بشی ناشتا بخور تانیم ساعتم چیزی نخور برا شکم عالیه

اگه میخوای پوستت خوب شه باید روتین منظم داشته باشی منم خیلی پوستم خوب بود ک سربارداری و بعرش بچه دا ...

نمیدونم ولی منم تقریبا روتین دارم . انجامم میدم زیاد زیر نور آفتابم نمی ایستم ولی خوب نسبت به دوستام که میبینم هیچ کاری انجام نمیدن (حتی با شوینده ام نمیشورن ) اصلا خوب نیست 

میخاستی چجور باشع؟ دوست دادم فقط یه ضد آفتاب بی رنگ بزنم میرم بیرون.ولی خوب نمیشه

عزیز در ادامه صحبتام که گفتم فیشیال برین چون مشکل خاصی هم نداره پوستتون با فیشیال رفع و رجوع میشه 🤷‍♀️خب فیشیال نرو