2777
2789

سلام برادرم عاشق دخترعمومه میخوان ازدواج کنن فقط یه مشکل این بین هست که دختر عموم قبلنا ده سال پیش تقریبا با شوهر من ک پسر عمومه یه تله پاتی داشتن در حد چت ویه زنگ زدن بهم منم از همون موقع میدونستم خود شوهرم اون موقع باهام در ارتباط بود میگفت بهم نمیخوام خراب شه بره با دیگران لاس بزنه فقط در حد چت و زنگ باهم حرف میزدن نمیدونم ایا الان اگر برادرم بره دختر عمومو بگیره با توجه ب این که تو یه ساختمونیمو باید باهم رفت و امد کنیم مشکلی پیش میاد یعنی ممکنه اون صحبت های قدیمی دوباره بینشون برگرده نظرتون درباره این ازدواج چیه صورت بگیره یا نگیره کدوم ب نفع همست اون موقع ام دختر عموم پونزده سالش بود الان ۲۴ نمیدونم ب برادرم این موضوع رو گفتم از دختر عمومم پرسید اونم گفت بچه بودم فک کردم دوسم داره پس لابد منم دوسش دارم ازم نظر میخواد چی بگم ب نظرتون شوهرمم اصلا نمیدونه این حرفارو ب برادرم گفتم مگر نه واویلا میکنه میگه تو از اعتماد من سو استفاده کردی من هر چی بوده راستشو بهت گفتم تو رفتی چی گفتی ب برادرت زشته نمیدونم بعد ازدواج مشکلی پیش میاد یا نه ولی اینو میدونم شوهرم بفهمه این حرفارو زدم درجا کارمون ب طلاق و طلاق کشی میکشه

این تایپیکو قبلا زدم نظراتونو خوندم خیلیا گفتن میشه خیلیا گفتن نمیشه من یه کاری کردم ک کنسل شد امیدوارم بهترین تصمیم باشه و از عواقبش ترسیدم هر چند لگد ب بخت دخترعموم زدم😔😔😔

خیلی بد کردی

هر چند که با ازدواج فامیلی مخالفم ولی کارت بد بود واقعا

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم یه چیزی تو عالم بچگی بوده و تمام شده بوده 

اون موقع که همسر شما متاهل نبوده؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چقدر شوهرت هفت خطه 

اسم خیانتشو گذاشته دلسوزی ....

اگر برادرت رازدار هست و مطمئنی ازش صد درصد که به شوهرت یا کس دیگه نمیگه همه چی رو بگو 

از کجا معلوم فیلشون یاد هندستون نکنه 

این حق برادرته که بدونه....من باشم میگم 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   

نباید این کارو میکردی راس میگه بچه بود خیلیا بخاطر این سن فکر میکنن خیلیا ازشون خوششون اومده یا عاشقشونن یا هرچی

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
چقدر شوهرت هفت خطه  اسم خیانتشو گذاشته دلسوزی .... اگر برادرت رازدار هست و مطمئنی ازش صد درصد ...

گفتم دیگه نزاشتم ازدواجشونم سر بگیره چهار سال دیگه گ شوق ازدواجشون افتاد خیانت کرد چی اونموقع بیا جمعش کن

بنظرم اشتباه کردی! دختر عموت تو اوج نوجوونی یه دوستی مسخره ای داشته همممون داشتیم در حد زنگ و پیام ولی الان حتی اگرم طرفو ببینیم از غریبه بدتره برامون....سر یه  حسادت بچه گانه.،....

بنظرم اشتباه کردی! دختر عموت تو اوج نوجوونی یه دوستی مسخره ای داشته همممون داشتیم در حد زنگ و پیام و ...

اخه الانم میبینه داره انگار نخ میده چجوری بزارم زن برادرم شه یه لحظه فک کن

گفتم دیگه نزاشتم ازدواجشونم سر بگیره چهار سال دیگه گ شوق ازدواجشون افتاد خیانت کرد چی اونموقع بیا جم ...

شاید اون دختر از دو بچگی اینکارو کرده....ولی کار شوهرت کامل آگاهانه بوده 

به هرحال از نظر من کار اشتباهی نکردی واقعیت رو گفتی و صلاح برادرت رو خواستی 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره