karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 عنوان بچه ها برام دعا کنید.نمیدونم دیگه چکار کنم 85 بازدید | 15 پست تو رو خدا برام دعا کنید.خیلی درد روحی میکشم.دعا کنید یا ازین وضع در بیام یا دیگه فردا از خواب بیدار نشم 1402/03/01 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 چی شده عزیزم همش کارم لنگه.قرار بود ازدواج کنم به طرز بدی همه چی خراب شد.بیکارم.ی ریال پول دستم نیست ی لباس بخرم.۳۱ سالمه دربدر دنبال کارم.خستم بخدا.برا چی زندم من؟هیچی نیستم فقط غذا میخورم و میخوابم.
karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 چرا عزیزم؟ خدانکنه همش کارم لنگه.قرار بود ازدواج کنم به طرز بدی همه چی خراب شد.بیکارم.ی ریال پول دستم نیست ی لباس بخرم.۳۱ سالمه دربدر دنبال کارم.خستم بخدا.برا چی زندم من؟هیچی نیستم فقط غذا میخورم و میخوابم
لیلیباران عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 331 همش کارم لنگه.قرار بود ازدواج کنم به طرز بدی همه چی خراب شد.بیکارم.ی ریال پول دستم نیست ی لباس بخرم. ... خب امکانش داری ک شاغل بشی؟اینجوری خیلی بهتره هم کمتر فکروخیال میکنی هم ی درآمدی داری
karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 خب امکانش داری ک شاغل بشی؟ اینجوری خیلی بهتره هم کمتر فکروخیال میکنی هم ی درآمدی داری دربدر دنبال کارم.اصلا جور نمیشه انگار طلسم شده
لیلیباران عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 331 دربدر دنبال کارم.اصلا جور نمیشه انگار طلسم شده اینطور فک نکن عزیزم مطمئنا اگ اراده قوی داشته باشی همه چی درس میشه،حس میکنم زیادی منفی بافی ن؟
karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 اینطور فک نکن عزیزم مطمئنا اگ اراده قوی داشته باشی همه چی درس میشه،حس میکنم زیادی منفی بافی ن؟ آره خیلی منفی بافی مثل خوره افتاده به جونم.خیلیی اذیتم خیلی.اعتمادبنفسم نابود شده.انگار هیچی نیستم و هیچی قرار نیست بهتر بشه
لیلیباران عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 331 آره خیلی منفی بافی مثل خوره افتاده به جونم.خیلیی اذیتم خیلی.اعتمادبنفسم نابود شده.انگار هیچی نیستم و ... همین دیگه مشکل این حالو احوال پریشونته...غصه چیو میخوری؟ اینکه ازدواجت بهم خورده تو از کجامیدونی شاید این بهترین اتفاق زندگیت باشه اصا باور کن اگ شاغل بشی خیلی از مشکلاتت حل میشه پیگیری کن حتمااااااا.مدرک تحصیلی چیه؟ اگ دوسداری بگو
karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 همین دیگه مشکل این حالو احوال پریشونته... غصه چیو میخوری؟ اینکه ازدواجت بهم خورده تو از کجامیدونی ش ... میترسم از تنها موندن و بیکار بودن.خیلی نگرانم کار برام پیدا نشه.یا استخدامم نمیکنن چون نمیخان یا میگن خیلی خوبی نمیمونی اینجا.ارشد دارم
لیلیباران عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 331 میترسم از تنها موندن و بیکار بودن.خیلی نگرانم کار برام پیدا نشه.یا استخدامم نمیکنن چون نمیخان یا میگ ... من دلم روشنه ایشالا موفق میشی عزیز ب تلاشت ادامه بده
karis مدیر استارتر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3556 من دلم روشنه ایشالا موفق میشی عزیز ب تلاشت ادامه بده مرسی گلم.ممنونم ک باهام صحبت کردی
لیلیباران عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 331 مرسی گلم.ممنونم ک باهام صحبت کردی خاهش عزیزم 😍😍😍قوی باش وزندگیتو خودت بساز👊