خب زهرا خانوم یه چیزایی بهت میگم که تو تاپیک هات نیست
1- مادرتو خیلی دوست داری اما باهاش نمیسازی چون خصوصیات اخلاقی شبیه همه ۲_حیفاون همه انرژی، و نیرویی خدا بهت داره کاش باشکاه میرفتی میتونستی یه دونده خوب یا بوکسور خوب بشی ۳_دو شخصیتی دختر مهربونی که همه ازش سواستفاده میکنن وای به روزی عصبی بشی ۴_ باهوشی ولی بازیگوش اون هوشی تو داری اگه بازیگوش نبودی باید بهترین رشته رو بیاری حیف تمرکز نداری حیف ذهنت درگیره 5-چند تا کارو میخوای با هم انجام بدی خب معلومه کم میاری همش نیمه کاره می مونه ۷_متاسفانه همزاد داری نمیدونم تا حالا بهت گفتن یا نه 8_ قلب پاکی داری اما هیچ کی قدرت نمیدونه 10_ اگه از مزون پاریس هم خرید کنی اولش خیلی ذوق داری دوست داری بری بیرون جایی بپوشیش بعد پشیمون میشی. فکر میکنی از اون بهتر گیرت می اومد، 9-یه دوست صمیمی که براش خیلی کارها کردی بی محلت میکنه و بعد میگی حیف اون وقت 10-فقط عشق و صداقت میخوای اما هر کی بهت میرسه قصد سو استفاده داره 11-مواظب باشاگه قرار باشه در میانسالیدردی بگیری کمر درد هست 12-یه روز فرشته مهربونی تو خونه یه روز بلای آسمونی 13-چقدر خس میکنم پدرت درد کشیده حقشو خوردن اما پدرت قلب پاکی داره برا خودش زندگی نکرده باید الاان خیلی وضعش بهتر بود 14-پدر و مادرت از زمان ازدواج همیشه جلو چشم بودن مادرت گونی هم میپوشید بهش حسادت میکردن مادرت کلا شانس نداشته و کم خونی داشته و الان اوره داره مشکل کم خونیش هم کمتره ولی خیلی زن صبوریه قدرشو بدون بیشتر باهاش وقت بگذرون خیرت رو میخواد 15-همیشه همه فکر میکنن دنبال جلب توجه هستی میخوای بگی منم اله هستم و... 16-راز دلت به کسی نگو بزار تو دل خودت بمونه 17-میتونی مجری خوبی بشی 18-وقتی عصبی میشی بنویس تا استعداد نوشتن شکوفا بشه که داری 19-کم غصه بخور کم برو تو فکر وای ذهنت اندازه صد تا آدم درگیره از اثرات همزاد هم هست 20-هول نباش 21-نزار بقیه فکر کنن دست و پا چلفتی هستی وقتی از اونا سری 22-همش میگی فلان دوستم فلان فامیل از من خوشگل تر نیست چه شانسی داره بعد فکر میکنی خودت خوشگل نیستی خود کم بینی بزار کنار 23-روز چهارشنبه ها بگو مادرت حتما اسفند دود کنه 24-قلبت پاکه بزرگه فقط بدون هر آدمی لیاقت نداره وارد قلبت بشه ارزشت خیلی بالاست به خدا پایینش نیار 25-خیلی راحت باور میکنی هر حرفی رو اولش ولی بعد میگی درست نبوده غلط بوده درکت بالاست ولی چون قلبت پاکه فکر میکنی همه مثل خودتن26-حتما برا همزادت کاری کن مادرتم داشته مادر بزرگت باعثش بوده ناخواسته 27-دستت نمک نداره 28- دهن بین نباش ودر خونواده رو بدون خوش باشید خیلی چیزا تو ذهنمه سرم درد میکنه ولی چیزایی گفتم بخون به طرف خدا برو توکل بر خودش کن روزتم مبارک باشه خواهر گلم