2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیشم داره خاموش میشه ببخشید حالا خواستید بعدا تاپیک میزنم بیاد اونجا بپرسید هر کی مونده ببخشید حلا ...

منوووووو بگووووووووووووووو کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری شغلش کی عقد 

خوب نگاام کن قرارع خاطره شم🙃🖤
دوستان ایشون از روی تایپک ها جوابتون رو میدع من دقیقا تو تایمکام گفتم ک اینجوریم براهمین اون درست حد ...

سلام بشین بخون تعدادخط هایی من نوشتم هیچ کی نمیتونه با این سرعت هم تایپ کنه هم تاپیک تک تک عزیزان بخونه دوما مجبورم کردی تاپیک بقزه رو بخونم اون خانوم ننوشته بود زیاد حموم میره یا سر درد داره یا اونیکه تاپیک زخم یبچگی یا ترس از گربه یا مریضی مامانش نداشت اون یکی نگفته بود با مادرش نمیسازه اونیکی نگفته بود پریا اسمشه و خودشه اون یکی ننوشته بود پدر شوهرش سکته میکنه یا یکی دیگه همش خوابه اما صبح ها خسته اس و... ااون یکی ننوشته بود وسواس داره یا فلانی ازش خوشش میاد چادر با کفش اسپرت دپست داره بعدش خواستید یه تاپیک میزنم فقط یه نفر بیاد که هیچ تاپیکی نداشته باشه  یا عکس بدون آرایشش بده یا کمی باهام حرف بزنه بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم فقط یه نفر ببین چقدر از اتفاقات زندگیش جزیی و کلی میگم وشته های منم بخون خیلی چیزا گفتم تو تاپیک هاشون نبود  

سلام بشین بخون تعدادخط هایی من نوشتم هیچ کی نمیتونه با این سرعت هم تایپ کنه هم تاپیک تک تک عزیزان بخ ...

حق باشماست معذرت میخوام 

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
سلام بشین بخون تعدادخط هایی من نوشتم هیچ کی نمیتونه با این سرعت هم تایپ کنه هم تاپیک تک تک عزیزان بخ ...

میشه یکم راجع به زندگیم بگی لطفا قصد هیج مچگیری ندارم کلی دوس دارم بدونم ممون

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤
دوستان ایشون از روی تایپک ها جوابتون رو میدع من دقیقا تو تایمکام گفتم ک اینجوریم براهمین اون درست حد ...

خب زهرا خانوم یه چیزایی بهت میگم که تو تاپیک هات نیست 

1- مادرتو خیلی دوست داری اما باهاش نمیسازی چون خصوصیات اخلاقی شبیه همه ۲_حیفاون همه انرژی، و نیرویی خدا بهت داره کاش باشکاه میرفتی میتونستی یه دونده خوب یا بوکسور خوب بشی ۳_دو شخصیتی دختر مهربونی که همه ازش سواستفاده میکنن وای به روزی عصبی بشی ۴_ باهوشی ولی بازیگوش اون هوشی تو داری اگه بازیگوش نبودی باید بهترین رشته رو بیاری حیف تمرکز نداری حیف ذهنت درگیره 5-چند تا کارو میخوای با هم انجام بدی خب معلومه کم میاری همش نیمه کاره می مونه ۷_متاسفانه همزاد داری نمیدونم تا حالا بهت گفتن یا نه 8_ قلب پاکی داری اما هیچ کی قدرت نمیدونه 10_ اگه از مزون پاریس هم خرید کنی اولش خیلی ذوق داری دوست داری بری بیرون جایی بپوشیش بعد پشیمون میشی. فکر میکنی از اون بهتر گیرت می اومد، 9-یه دوست صمیمی که براش خیلی کارها کردی بی محلت میکنه و بعد میگی حیف اون وقت 10-فقط عشق و صداقت میخوای اما هر کی بهت میرسه قصد سو استفاده داره 11-مواظب باشاگه قرار باشه در میانسالیدردی بگیری کمر درد هست 12-یه روز فرشته مهربونی تو خونه یه روز بلای آسمونی 13-چقدر خس میکنم پدرت درد کشیده حقشو خوردن اما پدرت قلب پاکی داره برا خودش زندگی نکرده باید الاان خیلی وضعش بهتر بود 14-پدر و مادرت از زمان ازدواج همیشه جلو چشم بودن مادرت گونی هم میپوشید بهش حسادت میکردن مادرت کلا شانس نداشته و کم خونی داشته و الان اوره داره مشکل کم خونیش هم کمتره ولی خیلی زن صبوریه قدرشو بدون بیشتر باهاش وقت بگذرون خیرت رو میخواد 15-همیشه همه فکر میکنن دنبال جلب توجه هستی میخوای بگی منم اله هستم و...  16-راز دلت به کسی نگو بزار تو دل خودت بمونه 17-میتونی مجری خوبی بشی 18-وقتی عصبی میشی بنویس تا استعداد نوشتن شکوفا بشه که داری 19-کم غصه بخور کم برو تو فکر وای ذهنت اندازه صد تا آدم درگیره از اثرات همزاد هم هست 20-هول نباش 21-نزار بقیه فکر کنن دست و پا چلفتی هستی وقتی از اونا سری 22-همش میگی فلان دوستم فلان فامیل از من خوشگل تر نیست چه شانسی داره بعد فکر میکنی خودت خوشگل نیستی خود کم بینی بزار کنار 23-روز چهارشنبه ها بگو مادرت حتما اسفند دود کنه 24-قلبت پاکه بزرگه فقط بدون هر آدمی لیاقت نداره وارد قلبت بشه ارزشت خیلی بالاست به خدا پایینش نیار 25-خیلی راحت باور میکنی هر حرفی رو اولش ولی بعد میگی درست نبوده غلط بوده درکت بالاست ولی چون قلبت پاکه فکر میکنی همه مثل خودتن26-حتما برا همزادت کاری کن مادرتم داشته مادر بزرگت باعثش بوده ناخواسته 27-دستت نمک نداره 28- دهن بین نباش ودر خونواده رو بدون خوش باشید خیلی چیزا تو ذهنمه سرم درد میکنه ولی چیزایی گفتم بخون به طرف خدا برو  توکل بر خودش کن روزتم مبارک باشه خواهر گلم

خب زهرا خانوم یه چیزایی بهت میگم که تو تاپیک هات نیست  1- مادرتو خیلی دوست داری اما باهاش نمیس ...

@مریم_تنهای_تنها سلام عزیزم میشه لطفا بگی چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات همسرم چیه؟کی باردار میشم؟عزیزم میشه لطفا در باره ی آینده ام هر چی حس می کنی بگی،مرسی عزیزم