2777
2789
بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهر ...

عزیزم

میتونی بهم بگی چرا بستگی هست توو ازدواجم

یبار تا نامزدی پیش رفتم الانم ک عاشق ی آقا شده بودم همه چیز خوب بود بعد مخالفتای مادرش شروع شد و الانم ک کلا بهم خورد

اما میخوام بدونم برگشت داره؟

اصلا چرا اینطوری میشه؟بنظر دعایی طلسمی چیزی کردن؟

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهرا پر نشاط و همه حسرت اخلاق تو دارن تو خلوت زیاد میری تو فکر زیاد ذهنت درگیره گاهی سردرد شقیقه می ...

میشه برای من هر چی به ذهنت میاد بگی 

با کی ازدواج میکنم کی ازدواج میکنم 

حس محمد هادی بهم چیه

و درمورد کارم اگر‌ میشه بگین

...
چقدر افراد با انرژی منفی دورته خونتون فضاش خیلی سنگینه چقدر آشفته ای چقدر شبا خواب میبینی اما روزا ب ...

عزیزم حس می کنی اون طلسم کجا دفن شده توروخدا بگو 🥺🥺🥺

همشو درست گفتی 💔

‹خدا؛یارباشد!دشمن؛هزار باشد:)💙🫀› .... 
عزیزم کاش منم بگی به نظرت کی مامان میشم 

از بس حموم میری طبعت سرد و احساس میکنی همش موهات احتیاج به شستن داره باید طبعت و رژیم غذایت عوض کنی مغز گردو پسته بادوم و فندق اسیاب کن داخل شیره انگور و عسل کن صبحانه بخور بده همسرت هم بخورهر شبها دور کمرت ببند یهدوره قرص فلوکنازول و فرفوت گاین بخور کشمش و انجیر هم بخور خوردن گوجه لبنیات خیار و سردی ها خیلی کم کن جاش اسفناج عدسی بخور و برنج کمتر گوشت بوقلمون و مرغابی بخور عفونت داری بدنت هم سیستم ایمنیش ضعیفه دو هفته یه بار قرص ویتامین دی دوز پنجاه هزار بخور بعد چند ماه برا بارداری اقدام کن الان نمیشه سقط یا بارداری خارج رحم پیش میاد ولی چند ماه بعد حتما میتونی

بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهر ...

حس محمد هادی بهم چیه

...
از بس حموم میری طبعت سرد و احساس میکنی همش موهات احتیاج به شستن داره باید طبعت و رژیم غذایت عوض کنی ...

عزیزم بنظرت چرا اون حرفو بهم زد خودش پشیمونه ناراحته ؟ چه حسی بهم داره

از بس حموم میری طبعت سرد و احساس میکنی همش موهات احتیاج به شستن داره باید طبعت و رژیم غذایت عوض کنی ...

حس محمد هادی بهم چیه

...

مال منو بقیشو بگو 

بهم میرسیم‌؟

نی نی اولمون چیه؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
میشه بگی حست میگه ماکی خونه می خریم

پیشته هستی دیگه اصلا سیاست نداری نخود تو دهنت خیس نمیخوره هر چی بپرسن بی اینکه فکر کنی جوابتو میگی گاهی باید بگی نمیدونم حضور ذهن ندارم تا راستشو بگی بقیه ازت سو استفاده کنن حتما امسال طرح ملی مسکن ثبت نام کنین به شوهرتم بیشتر توجه کن نمیتونی اونی تو دلته درست به زبون بیاری بعضی وقتا منظوری نداری اما طرز بیان حرفهات اشتباهه و میری تو فاز افسردگی

خدای من بله من به خاطر استفاده ی کورتن سیستم ایمنی ضعیف هست واینکه زیاد حموم میرم 

عفونت و نمیدونم یعنی علائمی ندارم از کجا میدونی لین چیزا رو ؟؟؟ممنون که جوابم و دادی