2777
2789
من حسم برا خودم ضعیفه برا دیگران قوی برا همین ازت پرسیدم حس میکنم به حقت تو زندگیت نرسیدی دستت نمک ن ...

بهم دیگه می رسیم؟

بهم از حسش چیزی میگه؟

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حسم برا خودم ضعیفه برا دیگران قوی برا همین ازت پرسیدم حس میکنم به حقت تو زندگیت نرسیدی دستت نمک ن ...

ما به هم میرسیم ؟ کی ازدواج میکنم ؟ کی از بلا تکلیفی موضوع توی ذهنم در میام ؟ بچه علی چیه ؟ 

واییییییی چجوری اینارووو گفتی لعنتی همش درست بود پشمامممم

بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهربون داری که قدرشو نمیدونی همش فکر میکنی پدرت کمتر دوستت داره اینجوری نیست در آینده بیشترین بها و در ادامه تحصیل و کار برا خودت ارزش قائل میشه یعنی بیشتر حاضر میشه برات خرج کنه مادرت یه بیماری داره زن صبور و زجر کشیده ای هست که هیچ کی قدرشو نمیدونه اما تو خونه حس میکنی مظلوم تر از بقیه ای

بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهر ...

پشماممممم 

بازم بگوووو🤣🤣

ناموصا همش منممم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
ببین خودم حس ششم دارم ولی میخوام مطمئن بشم اون حسش لهم چیه؟ خصوصیاتمو میگی؟ بهم میرسیم؟

ظاهرا پر نشاط و همه حسرت اخلاق تو دارن تو خلوت زیاد میری تو فکر زیاد ذهنت درگیره گاهی سردرد شقیقه میگیری دل دردهای بد 

جرررر  بهت پیشنهاد دوستی دادم

😂عزیزم میتونی حس کنی خودش ناراحته از اینکه اون پیام ناراحت کننده و بهم داد یا نه؟ پشیمونه؟ چرااونطور گفت دلمو شکوند انقد 

اسمش محمد 

ظاهرا پر نشاط و همه حسرت اخلاق تو دارن تو خلوت زیاد میری تو فکر زیاد ذهنت درگیره گاهی سردرد شقیقه می ...

اره ولی سردردام هی انگار تکون کیخورن گاهی شقیقست گاهی پشت سرم گاهی...

دل درد تو دوران پریودی پدرمو در میاره🥲

میشه بگی بهم میرسیم؟حسش بهم؟

من مطمئنم تو واقعا حس ششمی🫂❤

😂😂😂‌‌ امکان داره بهم پیام بده؟

یس