من حسم برا خودم ضعیفه برا دیگران قوی برا همین ازت پرسیدم حس میکنم به حقت تو زندگیت نرسیدی دستت نمک ن ...
بهم دیگه می رسیم؟
بهم از حسش چیزی میگه؟
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
واییییییی چجوری اینارووو گفتی لعنتی همش درست بود پشمامممم
بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهربون داری که قدرشو نمیدونی همش فکر میکنی پدرت کمتر دوستت داره اینجوری نیست در آینده بیشترین بها و در ادامه تحصیل و کار برا خودت ارزش قائل میشه یعنی بیشتر حاضر میشه برات خرج کنه مادرت یه بیماری داره زن صبور و زجر کشیده ای هست که هیچ کی قدرشو نمیدونه اما تو خونه حس میکنی مظلوم تر از بقیه ای
بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهر ...
پشماممممم
بازم بگوووو🤣🤣
ناموصا همش منممم
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین