2777
2789
اما بقیه اش حیوون دوست من  کلا هر جا بری جلو چشمی دخترا بهت حسودی میکنن بهت میگن خود شیرین یا ل ...

کنکور رشته خوبی قبول میشم؟در حد مامایی و پرستاری و فرهنگیان هست ؟

چند وقتیه جدی شروع کردم به خوندن قبل هم میخوندم اما نه جدی شکسته بسته زمانم خیلی کمه به نظرت میتونم؟میشه؟

یعنی نمیرسم؟🥲❤

این اصن معلوم نیس برا کی نوشتن چون ریپ نکردن

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگی کی ازدواج میکنم ؟

چقدر افراد با انرژی منفی دورته خونتون فضاش خیلی سنگینه چقدر آشفته ای چقدر شبا خواب میبینی اما روزا بیشتر یادت نیست حس ترس و اضطراب و دلهره مدام برات جادو میکنن چی از جون خونواده شما میخوان یه کمی مدفوع سگ گیر بیار تو خونه بسوزون حس میکنم یه دعایی نوشتن تو خونتونه و طلسمت کردن همه عاشقت میشن ولی میان خواستگاری میرن و برنمیگردن

برای من اسممو😂🫂

ععع درسته 

ببخشید😂😂

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
اما بقیه اش حیوون دوست من  کلا هر جا بری جلو چشمی دخترا بهت حسودی میکنن بهت میگن خود شیرین یا ل ...

گلم وضغ زندگیمون بهتر میشه؟ من باردار میشم؟کی؟

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
چقدر افراد با انرژی منفی دورته خونتون فضاش خیلی سنگینه چقدر آشفته ای چقدر شبا خواب میبینی اما روزا ب ...

خدا خیرت بده

در مورد ازدواج و کارم بگید

من ازدواج میکنم؟ با کی؟ کی؟ دوس داریم همو؟ 

بیشترم میتونم بگم یه ترس یا زخم از بچه گی هرگز گربه ها اذیت نکن فوبیا هم به چیزی داری مادری خیلی مهر ...

میشه برای من هر چی به ذهنت میاد بگی 

با کی ازدواج میکنم کی ازدواج میکنم 

حس محمد هادی بهم چیه

و درمورد کارم اگر‌ میشه بگین

...
همون اسمش حیوون دوست هست 

منم بگووو توروخدا 

بهم میرسیم؟

نی نی اولمون چیه؟