نمیدونم اسمش چیه ولی خیلییی باهام اوکی شده جدیدا همش پی میده🤣🤣
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒 وزن فعلی:۶۳😍 هدف اول:۵۹😍 هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین
پشمام ن نگووو میدونی چیکار میکنی یه کار کن ببین زیاد تو دسترسش نباش پیگیرش نباش بیشتر جذبت ...
دوسم داره یعنی؟
دوستام و فامیلا میگن دیوونته
ولی خودش میگفت اون دخترا خودشون بهم پیشنهاد دوستی دادن اجتماعی بوده و بهشون گفتم اهل ازدواج نیستم بهم گفت دختری انتخاب خودم باشه نمیزارم آب تو دلش تکون بخوره از یه طرفم یه خونواده خیلی شاخص خواستگارم هستند چند ساله پسره دیوونه وار دوستم داشت ولی من سرد بودم حالا یه مدته مادرش مریضه مثل سابق پیگیر نیست موندم تو انتخاب کدومشون میشه تو فامیل دو تا خواستگار دارم فکر میکنم برا پول پدرم منو میخوان کدومو انتخاب کنم.
ولی خودش میگفت اون دخترا خودشون بهم پیشنهاد دوستی دادن اجتماعی بوده و بهشون گفتم اهل ازدواج نیستم به ...
بنظرم احتیاط کن اگرم میخوای جلو بری
با مشاورم مشورت کنید حتمااا
دقیقا همینکارو میکنممم🤣🤣🤣 یبار گفتش تو بدت میاد من با فلانی حرف میزنم هیچی نگفتم داشتم می ...
آفرین ببین تجربه دارم که میگم دست نیافتنی باش براش خیلی جذاب میشی باور کن
اصلا دم دستی نباش براش هیچوقتم از احساسی که بهش داری حرف نزن
یکاری کن وابستت بشه مثلا هر موقع باهاش چت میکنی یه کاری کن بخنده وابسته بشه بهت یا سعی کن خاطره بسازی براش نمیدوتم یه همچین کاری که خوشش بیاد ولی محبت زیادی نه بزار محبوب باشی