2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا ۲ سال دیگه

یکی خیلی دورمه همش به بهونه کار و درس باهام تماس میگیره  در مورد کارم دو بار دیدمش داداشش و زن داداشش تو محل کارش بودن عجیب بود برام حالا هم به بهونه کار میخواد منو ببینه تو دیدار کاری قبلی همش میگفت بهم اعتماد کن خیلی پولدار و مغروره قبلا کلی دوست دختر داشته سه تاشون رو میشناسم ولی با من خیلی بااحترامه و جدی نظری داره

مثلا چی؟ بگو راهنماییت کنم چند سالتونه ببین نگیاااا بدبخت میشی فامیله تجربه داشتماا حتی اگه عاشقت ب ...

۱۸ و ۲۰ 

مثلا تو پیاماش خیلی احساسی چت میکنه 

میگه عزیزم یا بچم و اینجور حرفا 

یا مثلا خیلییی بغلم میکنه 

خیلی غیرتی میشه 

یبار بهش گفتم دوست پسر داشتم گفت تو بی جا کردی آیدیشو بدع برم پارش کنم😂

یا بعضی وقتا موهامو می بنده 😂😂

سرشو رو پام میذاره تا حالا ندیدم با کسی اینجوری باشه

اینم بگم که از لحاظ اینکه فامیله و اینا مشکلی نیس

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
یکی خیلی دورمه همش به بهونه کار و درس باهام تماس میگیره  در مورد کارم دو بار دیدمش داداشش و زن ...

من جات بودم ردش میکردم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین