2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۲ سال دیگه

یکی خیلی دورمه همش به بهونه کار و درس باهام تماس میگیره  در مورد کارم دو بار دیدمش داداشش و زن داداشش تو محل کارش بودن عجیب بود برام حالا هم به بهونه کار میخواد منو ببینه تو دیدار کاری قبلی همش میگفت بهم اعتماد کن خیلی پولدار و مغروره قبلا کلی دوست دختر داشته سه تاشون رو میشناسم ولی با من خیلی بااحترامه و جدی نظری داره

مثلا چی؟ بگو راهنماییت کنم چند سالتونه ببین نگیاااا بدبخت میشی فامیله تجربه داشتماا حتی اگه عاشقت ب ...

۱۸ و ۲۰ 

مثلا تو پیاماش خیلی احساسی چت میکنه 

میگه عزیزم یا بچم و اینجور حرفا 

یا مثلا خیلییی بغلم میکنه 

خیلی غیرتی میشه 

یبار بهش گفتم دوست پسر داشتم گفت تو بی جا کردی آیدیشو بدع برم پارش کنم😂

یا بعضی وقتا موهامو می بنده 😂😂

سرشو رو پام میذاره تا حالا ندیدم با کسی اینجوری باشه

اینم بگم که از لحاظ اینکه فامیله و اینا مشکلی نیس

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
یکی خیلی دورمه همش به بهونه کار و درس باهام تماس میگیره  در مورد کارم دو بار دیدمش داداشش و زن ...

من جات بودم ردش میکردم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین