2777
2789
عنوان

ی انتقاد ازهمه اعضای نی نی سایت

431 بازدید | 35 پست

چرا هر وقت هرکسی ن فقط خودم میاییم سوال بپرسیم و نظر میخواییم همه دیدگاه ها منفی همه نا امید 

همیشه نیمه خالی لیوان رو می‌بینید

کلا مثبت اندیش نیستید 

چرا 

مشکل چیه؟

چون اینجا آدم رودروایسی نداره واقعیتو می گه

و خب همه چبزم نمی دونه فقط اون مشکل رو می خونه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که همیشه سعی میکنم امید بدم ولی خودم همش ضدحال میخورم 🤣

لطفا این تاپیک رو مطالعه کنین  👉🏻 *امضام خونده شه* من ۱۴-۱۵ سالمه .. قبل از اینکه بپرسین «با این سنت تو سایت چیکار میکنی» پیشنهاد میکنم تاپیک بالا رو بخونینمن هنوز همون ENFP شیطون و خجالتیم :))  آدما میان و میرن ... ولی دنیا باقی می مونه :)  این چیزیه که اهمیت داره .. خودت باش دختر .. هیچکس از «دیگران» بودن به جایی نرسیده :)!

به نظرم باید یه چیزی وجود داشته باشه که ادم دلخوش به اون باشه و ذهنیت مثبتی رو براش بسازه 

و اون کو؟

من ادمی نیستم که منفی نگر باشم اما مثبت نگر هم نیستم 

واقعیت خنثی هست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

میشه برای تو دلیم دعا کنین لدفن آز ان تی ریسکش بالا بود😭😭😭😔💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

من کلا این مدلی ام متاسفانه یعنی تو مسیر زندگی اینجوری شدم 

به قول همسرم یکمی ایه یاسم

همسرم به شدت مثبت نگره اهل ریسکه اون ّیشتر از من سختی کشیده ولی خب روحیه ش این مدلیه

این باعث شده خیلی وقتا وقتی میخواد دست به کاری بزنه با من مطرح نمیکنه میدونه متاسفانه نیمه خالی رو میبینم 🚶🏼‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اینجا نمونه ای از اجتماع بزرگ اطرافمونه که هرکسی داره خودشو نشون میده

متاسفانه واقعیت جامعه همینه

امیدوارم حالمون بهتر بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مثلا یارو میگه توگوشی شوهرش چتشو دیده بگیم مثبت باش شاید دوست اجتماعی ان شاید قرار گذاشتن همدیگرو پند بدن شاید دوست دارن تورو سوپرایز کنن یهو بپرن جلوت بگنننن یوهووووو من هووتم 🫥🤣نظرته اسی؟؟؟؟؟

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸