2821
2789
عنوان

مشکل از کیه؟

66 بازدید | 4 پست

شما وقتی یه حرفی دارین به کی،میگین؟

من ن خاهر دارم نه رفیق

وقتی میام یه حرفی به مامانم میزنم اینقد با حرص و فش جوابمو میده که حالم بد میشه یعنی خسته میشم ازین دنیا 

پدرم روانیه اصلا آدم حسابش نمیکنم چون جرعت نمیکنم بهش بگم تو همه چیو میریزه بهم 

میخوام نذر کنم که همه کارام زود حل بشن تا خودمم راحت شم،خانوادمم نبینم هیچوقت ینی ازدواج کنم با اینکه از هیچ پسری خشم،نمیاد،مطمعنم برم ازدواج کنم نمیتونم باهاش احساسی برخورد کنم 

چکار کنم بنظرتون؟هرچی صبر میکنم بدتر میشه 

تا حالا،واسه حل،مشکلاتتون،نذر چی کردین؟

برات دعا میکنم 

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792