2777
2789
عنوان

طلاق سخته😔

441 بازدید | 24 پست

نصیحتی اگه دارین بگین ممنون میشم ❤... یا اینکه تا حالا بعد از شکایت و قهر طولانی برگشتید ؟ طرف درست شده؟ چیکار کردین؟ راز موفقیت چی بود برا تغییر شرایط و رابطه ؟ ..یا اگه طلاق گرفتین ... آدم درستش اومد تو زندگیتون ..کسی که دیدشون رو نسبت به همه چی تغییر بده ؟  کلا از تجربه ی خودتون و دور وریا بگین .. چیزایی که دیدین اتفاق افتاده ..به نظرتون کاره درست چی بوده ....یا اگه از طلاقتون میگذره ..از چی پشیمون هستید ؟ یا چی بوده که به نظرتون ما نباید انجام بدیم ..یا نباید انجام میدادین .؟

In love with darkness ♥🐞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم الان ۱۰ روزه طلاق گرفتم طلاقم توافقی بود 

پارسال همین موقع هم ب مشکل برخوردیم رفتیم درخواست دادیم ولی برگشتیم بهم هیچی درست نشد که هیچ بدترم شد رفته رفته همسرم داشت رفتاراش کمی بهتر میشد ک آخر سر بازم اشتباه کرد و به طلاق ختم شد درسته الآنم پشیمونه میگع برگرد دوباره ازدواج کنیم ولی بر نمیگردم چون برگشت چیزیو عوض نمیکنه مگر اینکه برید مشاوره دوتاتون مصمم باشید تغییر رفتار بدید و گرنه بخاطر دلتنگی برگشت اشتباهه من هروز دلتنگشم حال خوشی ندارم ولی نمیخوام احساسی تصمیم بگیرم

من خودم الان ۱۰ روزه طلاق گرفتم طلاقم توافقی بود  پارسال همین موقع هم ب مشکل برخوردیم رفتیم در ...

مرسی عزیزم ... درست میگی ..باید دونفر مصمم باشن. وگرنه هیچی درس نمیشه ..

In love with darkness ♥🐞
من خودم الان ۱۰ روزه طلاق گرفتم طلاقم توافقی بود  پارسال همین موقع هم ب مشکل برخوردیم رفتیم در ...

من یه گروه دارم برا درد دل ..فقط برا خانوما ..اگه خواستین بگین لینک بدم .روبیکاس .فقط ورود آقایون ممنوعه

In love with darkness ♥🐞

منم دلم طلاق میخواد

یساله عقدم.انتخابم اشتباه بود.با اینکه چندسال دوست بودیم.ولی هم خودمون و هم خانوادمون زمین تا آسمون باهم فرق داریم

کاش طلاق آسون بود

در حق خودم ظلم کردم با این انتخاب اشتباهم