2777
2789
عنوان

طلاق سخته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 24 پست
منم دلم طلاق میخواد یساله عقدم.انتخابم اشتباه بود.با اینکه چندسال دوست بودیم.ولی هم خودمون و هم خان ...

دلت طلاق نخواد واقعا سخته طلاق من الان دارم بدترین روزامو میگذرونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم طلاق میخواد یساله عقدم.انتخابم اشتباه بود.با اینکه چندسال دوست بودیم.ولی هم خودمون و هم خان ...

عزیزم هرجادیدی اشتباه کردی سریع  برگرد

اتفاقا اگ الان برگردی خیلی ب نفعته ک پس فردا بادوتابچه تو منجلاب گرفتاربشی

چنان گرفتارمیشی ک هرروز آرزوی مرگ میکنی

من از اولش کلی بحث و دعوا داشتیم

تفاوت فرهنگی خونواده ها....

عوض نشدنه خودش و...

هر بار اسم طلاق اوردیم

هرباربخاطر بچه ها تهدیدم میکنه ک میگیرتشون بخاطر اونا موندم

ولی دیگه بریدم

کاش توعقد جدامیشدم....کاش....

اسی ببین ماه های اول طلاق سخته شاید از فامیل هات برات حرف ها بگن  پشت سرت یا آدمی بفرستن خواستگاریت که چندتا بچه داره و یا پیره اینارو باید دیگه ناراحت نشی و رد کنی 

سعی کن بعد طلاق متین هستی متین تر بشی که کمتر پشت سرت بگن بعدشم برنامه ریزی کن برو باشگاه برو کلاس درس بخون کارکن کلا تایم آزادت کم باشه که راحت تر تحمل کتی شبا هم زود بخواب گوشی هم رخت خواب تبر 

یکی دوسال هم فعلا خلوت کن و ازدواج نکن برای ازدواج هم عجله نکن نکردی هم نکردی مردا گوهن 

بعدشم موقع ازدواج مهریه بگو چیزی بزنن به نامت بعدش خودت رو برای طرف تعریف نکن هرچی برات مهمه خیلی بهش بگو که بعدا نتونه بزنه زیر حرفاش 

من بدبخت شدم ولی تو خوشبخت شو گلم 

اسی ببین ماه های اول طلاق سخته شاید از فامیل هات برات حرف ها بگن پشت سرت یا آدمی بفرستن خواستگاریت ...

عزیزم 🥲 گریم گرف از حرفات . دختر تو هم میتونی به خودت کمک کنی . حالا یا شوهرت درست میشه با کتاب و روش های که مشاوره ها میدن .. یا تهش جدایی هس ..

میفهممت .. قبول دارم حرفات رو

من الان بعد گذشت مدت زمان حالم بهتر شده . دانشگا میرم و راضی ام راجب طلاقم .. و دقیقا طبق همون حرفیه که خودتون گفتین

مطمئنم شما هم از این اوضاع درمی‌آید و خوشبختی رو میچشی . ایشالا شوهرت درست بشه برات و اتفاقای خوب یافته توی زندگیت .اگه درس نشد هم باز راه هست گلم .ناراحت نباش عزیز دلم

In love with darkness ♥🐞
اسی ببین ماه های اول طلاق سخته شاید از فامیل هات برات حرف ها بگن پشت سرت یا آدمی بفرستن خواستگاریت ...

ایالا زندگیت درس میشه عزیزم . بضی جاها زوج درمانای خوب هس . راهکار میدن. یا بعضی کتابا خوبن شاید اثر بزارن رو ذهنیت شوهرت 

یا کتاب و پادکست توی تلگرام اصن بفرستی براش 

عزیزم از ته دلم برات آرزو میکنم که مشکلت حل بشه و خوشبخت و موفق بشی 💛💫

In love with darkness ♥🐞