2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بهت اعتماد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 58 پست
چجوری بزنم ب مسخره بازی چیکار کنم

جدی نباش جوابش نده

بگو باشه اما گار خودت کن 

میگه اعتماد ندارم بگو چیزی نیست ک من ندارم کلهم سعی نکن جدال کنی

مگر شکاک باشه ک مسئله کلا فرق میکنه

نمیخاد هرچی میگه بگی چشم. اما بخاطرش یکم رعایت کن. الان اول زندگیتونه یه خورده حساسه. تو دامن نزن به ...

ی مدت ک بهش گوش میدم درست میشه ولی وقتی ی مدت میام باز همون چیزایی ک قبلن میپوشیدمو بهش گیر میداد میپوشم تا چن وقت چیزی نمیگه ولی باز بعد چن وقت شروع میشع گیر دادناش ک آره تو ی مدت درست شده بودی ولی باز داری مثل قبل میشی و فلان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش صحبت نکردید راجع به پوشش؟ آخه بعد از ازدواج که جای این حرفا نیست

چرا دو سه ماه رفتیم اومدیم برا آشنایی بیشتر هیچی نگف گفت من تورو همینجوری قبول دارم حتی پارسال عید همه لباسام ب سلیقه خودش بود ولی بعد عید دعواهامون شروع شد سره کوتاه بودن لباسای عیدم بهش گفتم تو ک خودت اینارو انتخاب کردی چرا الان دعوا داری سرشون میگف اونموقع روم نشد بت بگم ببین در کل حس میکنم اگ کسی راجب پوششم نظر بده اینم نظرش عوض میشه

بابا ب شوخی  مثلا شوهرم ب من میگه تو خیلی مرموزی منم میگم آره رمز هام بگم بزنی حل شه اینطوری

عاهااا ببین مثلن من اگ ب یه خواننده علاقه داشته باشم حسادت میکنه امروز با لحن شوخی میگ جدیدن کراش زدی رو شادمهر گفتم نه بابا اون دگ پیر شده اهنگاشو دوس دارم میگع تو باید الان میگفتی من تورو با دنیا عوض نمیکنم مگ اگ جوون بود باید کراشت میشد حالا انگار شادمهر اونجا وایساده منتظر منه😂😂🤦🏻‍♀️

خب بگه ! زندگیت مهمه برات یا تیپ زدن ؟؟  لباس خیلی کوتاه نپوش

عاخه قبل عقد میگف مشکلی ندارم با تیپت من تورو همینجوری خواستم ولی سه ماه بعد عقد کلن گیر شد روم😢😢منم سخته برام اون چیزی ک خودم میخام نپوشم😔

عاهااا ببین مثلن من اگ ب یه خواننده علاقه داشته باشم حسادت میکنه امروز با لحن شوخی میگ جدیدن کراش زد ...

چند وقته ازدواج کردی

خوب حساس حرفایی نزن ک مقایسه کنه خودش 

من چون میدونم شوهرم حساس حواسم هست

یوقتم چیزی میگه میزنم ب راه شوخی والا دیگه ادامه میده

الانم ک خیلی بهتر شده

چند وقته ازدواج کردی خوب حساس حرفایی نزن ک مقایسه کنه خودش  من چون میدونم شوهرم حساس حواسم هس ...

یسال عقد بودیم پنج ماه عروسی کردم حواسم نبود اصلن که😢 از طرفی چنروزیه کلن رو موده بی اعتمادیه 

واقن طبیعیه؟اخه یسریا گفتن شکاکه هیچوقت درست نمیشه ترسیدم😢شما چندوقته ازدواج کردید

ن بابا چه شکاکی

من ده سال ازدواج کردم

اینجا هر نظر منفی رو فوری تعمیم نده ب زندگیت

بگو به تخمدان چپم

بعد از شکست هایی که خوردم دارم کم کم خودمو جمع و جور میکنم و از کاربریم به عنوان دفتر خاطرات استفاده میکنم از پیشرفت ها و پسرفت هام میگم از شادی ها غصه هام ..... اگر باهاتون بحثم شد رفتین تاپیک هامو خوندین و کنایه زدین و توهین کردین  اصلاااا برام مهم نیست  🌼سوال آشپزی یا مشکلات زنان رو در حد توانم جواب میدم 💚https://abzarek.ir/service-p/msg/1180807 چالش ناشناس 💚