2777
2789
عنوان

پسری ک....

143 بازدید | 9 پست

لطفا توهین یا هر چیز دیگه ای رو نگید ب هر حال اتفاقیه ک افتاده💔

بچه ها من ی پسری رو ی ساله دوسش دارم. تو مجازی باهاش اشنا شدم  

رابطمون هم اوکی بود ب خاطر ی موضوعی ب هم ریخت و دیگه درست نشد

بعد اینکه من هر وقت تگش میکنم زیر پستای عاشقانه 😕لایک میکنه و ریپلای میزنه

ولی دایرکتمو جواب نمیده یعنی قبلا جواب میداد جمعه پیام داد تا حالا سین نزده الان ب نظرتون از عمد اینکاروکرده یا اتفاقی افتاده  

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

احتمالا فیللتر شکنش وصل نمیشه..

اره چون هیچ خصومتی نداریم با هم و الانم ک تو رابطه نیستیم محترمانه برخورد میکنه ولی اینکه سین نزده نمیدونم چرا

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
چقد پسرا جدیدن لوس شدن 

تقصیر منه من خیلی زیاده روی کردم

اره چون هیچ خصومتی نداریم با هم و الانم ک تو رابطه نیستیم محترمانه برخورد میکنه ولی اینکه سین نزده ن ...

احتمالا نیومده اینستا

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

اینو نمیدونم ولی من خیلی از دست لوس بازی ی پسر دارم میکشم خسته شدم

چیکار میکنه مگه؟ 

یعنی کات کردین و تو زیر پستای عاشقانه تگش میکنی؟ 

کات ک نه. ولی خب چی بگم