2777
2789
عنوان

کی تونسته باسن شو بزرگ کنه

404 بازدید | 28 پست

خیلی دوست دارم باسنم یکم بزرگتر بشه تا به بقیه اندامم بخوره کسی تاحالا تونسته بزرگ کنه اگه آره چجوری؟ فکر میکنم لباس هم قشنگتر ایست داره اینجوری 

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژنتیک+باشگاه برای فرم دهی بهتر بدن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
خوراکی قرص دارو خوب نیست؟ 

نه اینا همش الکیه .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
باید موقع نشستن پاهایت را بچسبانی بهم  مال من اینجوری بزرگ شد خواهرم مسخره ام میکرد دیگه اونجو ...

چطوری کو بگو ببینم باسن میخام 🤣🤣🤣

باشگاه اونجا که ورزش مخصوص نمیگن که همش ایروبیکه که

بدنسازی برو

اسکات با وزنه و هالتر شامل

حرکت پا از عقب و حرکت پا از جلو

باعث میشه عضلات باسن و ران

رؤیایی بسازی البته زمان میبره حد اقل چندین ماه

با تغذیه مناسب یک روز در میان میری

هر حرکت چهار ست 

بدنسازی برو اسکات با وزنه و هالتر شامل حرکت پا از عقب و حرکت پا از جلو باعث میشه عضلات باسن و ران ...

آره خیلی خوبه میدونم خیلی خوب میشم ولی حیف کمرم عملیه فکر نکنم دکترم اجازه بده باز باید ازش بپرسم چون یه سال گذشته 

بدنسازی برو اسکات با وزنه و هالتر شامل حرکت پا از عقب و حرکت پا از جلو باعث میشه عضلات باسن و ران ...

نمیشه تو خونه خودم ورزش خاصی برم لااقل یکم فرم بگیره 

آره خیلی خوبه میدونم خیلی خوب میشم ولی حیف کمرم عملیه فکر نکنم دکترم اجازه بده باز باید ازش بپرسم چو ...

پس حرکات رو با دستگاه کار کن

و تمرینات رو تا مدتی پر فشار انجام نده

قبلش با دکتر و مربیت هماهنگ باش