2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از من هشتصد تومن هفت سال پیش ک خیلی می ارزید ن الان ازم کلاهبرداری شد شکایت کردم هر ماه میومدن‌میگفتن پول پرونده بده فلان کن‌

دیگه نرفتم فقط الکی میرفتم پول میدادم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
از من هشتصد تومن هفت سال پیش ک خیلی می ارزید ن الان ازم کلاهبرداری شد شکایت کردم هر ماه میومدن‌میگفت ...

سر چی دادی؟توضیح بده لطفا

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
چطوری عزیزم میشه توضیح بدی

از طریق یک لینک تو یه تلگرام بهم پیام دادن که اگه ۲۰ نفر عضو در کانالمون بیارین بهتون ۱۴میلیون میدیم من عضو اوردم اول بهم گفتن ۱۵۰۰ بریزین تا تایید بشه من ریختم بعد الکی گفتن باید ۵۰۰ بریزین تا زودتر انجام بشه اونم ریختم گفتن سایت خاموش شده روشن نمیشه بعدا میریزیم منم دیگه انقدر بهشون فحش دادم دیگه فحشام تموم شده بود 🤣

سر چی دادی؟توضیح بده لطفا

هر سری میگفتن بیا پرونده تو‌پیگیری کن 

وقتی میرفتم میگفتن پول پرونده بده 

برو دوباره نمی‌دونم چی چی بنویس 

هر سری میرفتم پول میدادم پله های دادگاه و بالا پایین میکردم ب نتیجه نرسیدم دیگه بیشتر از این یادم نیست ک بخوام توضیح بدم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
از طریق یک لینک تو یه تلگرام بهم پیام دادن که اگه ۲۰ نفر عضو در کانالمون بیارین بهتون ۱۴میلیون میدیم ...

اااا شبیه اینو اتفاقا یه نفر چند وقت پیش هم گفت

هر سری میگفتن بیا پرونده تو‌پیگیری کن  وقتی میرفتم میگفتن پول پرونده بده  برو دوباره نمی ...

نه منظورم پولی بود که دادی و رفتی براش شکایت منظورم اونه که چطوری دادی؟برای چی دادی