نه منظورم پولی بود که دادی و رفتی براش شکایت منظورم اونه که چطوری دادی؟برای چی دادی
نمیدونم پولمتو بانک بود یهو اس ام اس بانک اومد ساعت چهار بعدازظهر اول چهارصد به حسابم زدن بعد با پول خودم برداشتن خدا لعنتشون کنه چقدر گریه کردم
بابا نداشتم پولمفقط همون بود نمیتونستم از هیچکس قرض بگیرم بی پول موندم تا چند وقت
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
نه بانک هم رفتم قبول نکردن اون حسابو دو هفته بود باز کرده بودم
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خب نمیتونستی واسه طرف احضاریه بفرستی؟ یا مثلا شکایتش کنی که بیاد دادگاه
گفتن اسم و فامیل اون شخص قلابی بوده حتی آدرس و همه چیش گفتن الکی بوده
آهان پس رمز دوم پویا نداشتی خیلی رمز دوم پویا مهمه چندتا نمونه دیگه هم دیدم به خاطر نداشتن رمز دوم ...
ن ربط نداشت اون زمان کارتا در حد رمز دوم الان نبود که دم ب دقیقه عوض شه یه رمز دوم بود کلا همون بود ولی من ن کارتو جایی کشیده بودم ن خرید از جایی داشتم