هم اسم قشنگیه هم معنیش قشنگه... واسه بچهی کوچولو یکم بزرگه فقط... اما خب به هر حال بزرگ میشه دیگه، 😁
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻. ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️. خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰. اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
مادرشوهرم میگه بزار شراره😬اسم قشنگیه ولی برای بچه سنگینه و قدیمی تره
یا اکثرامامزاده شراره نههه😂😂😂مادرشوهر ابجیمم بهش میگه اسم بچتو بزار عقیل
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
عقیل اسم قشنگیه اسم داداشمه ولی قدیمیه به قول دوستان اررره نمیدونم چرا گیر داده به شراره به خ ...
چه جالب اره عقیل قشنگه اما برای قدیمه
اخی شاید از بچگی دوست داشته اسم خودش شراره باشه😂😍
روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚