2777
2789
عنوان

اسم پردیس

336 بازدید | 20 پست

کسی هست اینجا اسم دخترش پردیس باشه یا تو آشناهاشون پردیس داشته باشن؟

نظرتون راجع به این اسم چیه؟من توی اینترنت سرچ کردم معنیش میشه باغ و بستان و بهشت 

پردیس به مهدیس میاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم اسم قشنگیه هم معنیش قشنگه... واسه بچه‌ی کوچولو یکم بزرگه فقط... اما خب به هر حال بزرگ میشه دیگه، 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بد نیس  

ب مهدیس میاد

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
مادرشوهرم میگه بزار شراره😬اسم قشنگیه ولی برای بچه سنگینه و قدیمی تره

یا اکثرامامزاده شراره نههه😂😂😂مادرشوهر ابجیمم بهش میگه اسم بچتو بزار عقیل

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
یا اکثرامامزاده شراره نههه😂😂😂مادرشوهر ابجیمم بهش میگه اسم بچتو بزار عقیل

عقیل اسم قشنگیه اسم داداشمه ولی قدیمیه به قول دوستان 

اررره نمیدونم چرا گیر داده به شراره به خواهرشوهرمم گفته بود بزار شراره ولی اون گذاشت آذین

عقیل اسم قشنگیه اسم داداشمه ولی قدیمیه به قول دوستان  اررره نمیدونم چرا گیر داده به شراره به خ ...

چه جالب اره عقیل قشنگه اما برای قدیمه 

اخی شاید از بچگی دوست داشته اسم خودش شراره باشه😂😍

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚