2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهار ماهمه بخدا هیچی نمیتونم بخورم شوهرم پسته انجیر بادام زمینی خریده اصلا دست نزدم میپرسه که میخوری منم میگم آره کم مونده تموم بشه اگه بگم نه خیلی ناراحت میشه تورا خدا دعام کنید مشکلی نداشته باشه نینیم نیم ساعت بعد میرم جواب غلباگری دوممو بگیرم از آزمایشگاه هر وقت که آزمایش میدادم اونجا زنگ میزدن میگفتن امادس گفته بودن یکشنبه بیایین جوابو ببرین زنگ نزدن امروز خودمون میریم شوهرم میگه خدایی نکرده شاید مشکل داره زنگ نزدن😭😔

من چهار ماهمه بخدا هیچی نمیتونم بخورم شوهرم پسته انجیر بادام زمینی خریده اصلا دست نزدم میپرسه که میخ ...

عزیزم اصلا نگران نباش خدا بهت نی نی داده خودش واست نگه میداره اصلا فکرشو نکن انشالله جواب غربالگریت عالیه 

بخاطر همین ولی من فرزند دوممه اولی پسر 9سالشه الانم هنوز نرفتم سونو دهمش میرم ولی عاشق دخترم اونقدر ...

من کلا خیلی وقت بود منتظر بچه بودم واسه همین شاید جنسیتش برام الان اهمیتی نداره 

من چهار ماهمه بخدا هیچی نمیتونم بخورم شوهرم پسته انجیر بادام زمینی خریده اصلا دست نزدم میپرسه که میخ ...

لازم نشد سل فری انجام بدی؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
ولی بنظر من نی نیت دختره البته خب ممکنه هم اشتباه کنم چون هر بدنی یجوریه، ولی اطراف ما هر کی پسر بار ...

اره من همش احساس ضعف میکنم ویار هیچی هم ندارم 

فقط غذا عاشق غذا شدم برعکس قبل

یکمی هم از شوهرم و از رابطه جنسی خوشم نمیاد از وقتی حاملم😐