2777
2789

خانمایی ک عمل بلفارو پلاستی انجام دادن به من گفته دکتر عمل نکن چون چشات ممکنه باز بمونه شبا همینجوریش چشات نیمه باز هس 

امیدوارم بهترین چیزا نصیبت بشه  🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=291928534]عزیزم من پارسال عمل کردم. اوایل وقتی میخوابیدم خانوادم میگفتن چشمت نیمه باز هست. ولی کم کم درست شد ا ...[/QUOTE

شما قبلش چشمتون نیمه باز بود ؟؟چون من هنوز عمل نکردم چشمم نیمه باز هس تو خواب دکتر گفت عمل کنی بیشتر باز بمونه خشکی چشم میگیری ذونوقت شاید کور شی

عزیزم من پارسال عمل کردم. اوایل وقتی میخوابیدم خانوادم میگفتن چشمت نیمه باز هست. ولی کم کم درست شد ا ...

میشه بگین کجایی هستین اگه مشهدی هستین دکترتون  کی بوده   منم خیلی دوس دارم عمل کنم 

[QUOTE=291928534]عزیزم من پارسال عمل کردم. اوایل وقتی میخوابیدم خانوادم میگفتن چشمت نیمه باز هست. ول ...

نه عزیزم چشم من قبلش نیمه باز نبود. وقتی عمل کردم چون پلک چیده میشه و کوتاه میشه، چشم موقع خواب نیمه باز میمونه تا یکی دو ماه اول که بخیه جوش میخوره. بعد بهتر میشه. من تا دو ماه اول صبح که بیدار میشدم خشکی چشم حس میکردم.  به حرف دکترت گوش کن اگه الان نیمه باز هست عمل کنی کوتاه تر میشه شاید مشکل پیش بیاد. حتما با یه دکتر دیگه هم حضوری مشورت کن  

اوه. خشکیه چشم نمیگیره ادم؟

چرا میگیره. یه خانمی دقیقا همینجا تاپیک زده بود خودشو فحش میداد دکتر اون نگفته بود بهش.میگفت خشکی چشم و درد و... دارم گفته تا آخر عمر باید قطره بزنی دنبال راهکار بود ولی جوابش همینه.. ولی من خودم طبیعی چشام بازه😅خشکی چشم دارم.. واقعا درمان نداره

چرا میگیره. یه خانمی دقیقا همینجا تاپیک زده بود خودشو فحش میداد دکتر اون نگفته بود بهش.میگفت خشکی چش ...

عزیزم شما تو خواب چشات نیمه بازه قطره میزنی ؟؟ من خشکی ندارم ولی چشام نیمه بازه  هنوز عمل نکردم عمل کنم دکتر گفت بیشتر میشه