2777
2789

الان تو قهریم . به اختلاف خوردیم

گاهی وقتا که پیام میدیم  تو پیاما میگه اره دیدم برا خودت هی میگردی 

یا رفتی فلان جا 

یا اره این حرفت دروغ داری میگی 

منم توضیح میدم براش که سوتفاهم شد من کار ضروری داشتم . یا دروغ نگفتم و..

حرفام که گوش میده میگع خب به من چه .  به من ربطی نداره . من کاری ندارم تو چیکا میکنی . مگه من دکترم .مگه من کافینتی ام و..

بعد میگم خب بابا خودت بازخواست میکنی منم توضیح میدم که بدونی جریانو

فازش چیه 

این حرفاش نشونه  چیه 

هنوز براش مهمم 

نیستم 

اگ نمیخاد زندگیشو این حرفا چیه میزنه

هازا فازا مازا

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی نازشوووو کشیدی خودشو چس کرده 

میگه بیرون رفتی بگو نه پس بشینم ببینم تو کی از گردشات تموم میشی بیای منو ببری 

🫥🤺

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

مثلا اون روز رفتم کافینت

الان گف اره دیدم بدون اجازه میری . 

گفتم مجبور بودم خب تو ک جواب منو نمیدی کار فوری داشتم و..

بعد گف نه اون کارت فوری نبود میتونسی بعدا انجام بدی وقت داشت هنوز

گفتم  جریانشو که چجوریع

بعد گف به من ربطی نداره  .بع من چ

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

شده مصداق اون ضرب المثل دور نرو گرگ میبرت نزدیک نباش نمیتونم ببینمت 🫥اسی بنظرم یه بار قاطع باشی باهاش سرشو میذاره جا قدماش برمیگرده 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

بشین جدی و محترمانه باهاش حرف بزن و مشکلاتتون با گفت و گو حل کنید. شاید دوستت داره ولی نمیخواد غرورمو زیر پا بذاره یا شاید میخواد جلب توجه کنه. نذار ادامه پیدا کنه مشکلات و قهراتون وگرنه چند وقت دیگه عذر میخوام ولی باید فاتحه زندگیتو بخونی. تا زوده به داد زندگیت برس

نه بابا این می‌خواد باهات حرف بزنه،دوست نداره قهر باشین

نه بابا دیوونس بلاک کرده 

کار فوری داشتم تو لیست سیاه دید تماسامو 

از بلاکی درراورد