بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
تلاش کن مطمئن باش که میشه همینجا تاپیکای مختلف رو بخون که چجوری هر ماه تلاش کردن
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.
دارم همه تلاشمو میکنم ولی پریود که میشم تا چند روز بهم میریزم
اره طبیعیه ولی یادت باشه روز دوم پریودی آغاز شروع جدیده و میتونه بهترین دوره ات باشه واسه ساختن فولیبالغ و سرحال
این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
توی فاز فولیکولار چی بخورم که خوب باشه ، ورزش میکنم ، پلی کیستیکم
ویتاگنوس رو بخور این دوره
از روز نهم پودر اینوفولیک بخور
شکمت با روغن سیاهدانه از امشب تا روز یازدهم ماساژ بده
نیم ساعت صبح ورزش نیم ساعت عصر
قبل یازده خواب باش
هفت صبح بیدار شو
پیج bardari_flora رو هم فالو کن تو اینستاگرام
همیشه زندگی میخواد آدمو غافلگیر کنه ولی نمیدونم چطور حواسمو پرت کنم. میشه بگی چه کارایی کردی تا بارد ...
قبلنا خیلی کارا کردم
انواع تقویتی امپول قرص فلان
یمدت دیگ نخوردم کلا ول کردم همچیو
همون ماه باردار شدم
بارداری الان برام شبیه معجزه ست یه جورایی دست نیافتنی شده توی افکارم
تا وقتی اینطوری فک کنی برات دست نیافتنی میمونه
همش بگو ماه بعدی باردارم