2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید ی لحظه

102 بازدید | 13 پست

بچم سه ماهشه،دیروز ی لحظه خیلییی بد بالا اورد از دهن و دماغ شدید ی لحظه نفسش رف...حالا از دیروز سینش خس خس میکنه هی نگرانم نکنه رفته تو ریش؟؟نکنه عفونت کنه بدبخت شم؟؟علاعم برگشت شیرب ریه چیه؟؟

عزیزم ببرش دکتر گاهی اوقات خدای نکرده یک قطره شیر هم بمونه خطرناکه

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونین علاعمش چیه؟

نه بخدا ولی بنظرم ببرش متخصص ریه 

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
منم بچم نوزادی یبار اینجور شد ،سریع بردمش اورژانس ،تنفس و قندشو چک کردن گفتن چیزی نیس ،بستری نکردن ، ...

سینش چندروز خس خس میکرد؟بچم وقتی تند تند نفس میکشه صدا میده از دیروز

پسر من اینجوری بود چهار ماهش بود بالا اورد بعد ریش شروع کرد خس خس وسط شب تنگی نفس شد بردمش بیمارستان فهمیدن شیر برگشت خورده ب ریه عفونت کرده دور از جون پسر شما ی شب تو آی سی یو بود ی شبم بخش 

پسر من اینجوری بود چهار ماهش بود بالا اورد بعد ریش شروع کرد خس خس وسط شب تنگی نفس شد بردمش بیمارستان ...

علاعمش چی بود؟؟؟پسرم دیروز بالا اورد امروز یکم تند نفس میکشه بازی کنه سینش انگار خلط داره

علاعمش چی بود؟؟؟پسرم دیروز بالا اورد امروز یکم تند نفس میکشه بازی کنه سینش انگار خلط داره

والا سینش خس خس میکرد بعد نفسش تند شد.. یسره گریه کرد اون شب بعد حالت تنگی نفس داشت نمیتونست شیر بخوره